STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (21/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (21/3)
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προβλήματα με Ράμος στον Πλατανιά και Ορφανίδη στην Ξάνθη την ώρα που Καλλονή και Πανθρακικός κινούνται σε ρυθμούς Football League.

Η 27η αγωνιστική ανήκει στο παρελθόν και ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά για την 6η θέση την οποία διεκδικούν αρκετές ομάδες και μέχρι το φινάλε αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη. Αυτή την εβδομάδα όμως και ελέω της διακοπής για τα φιλικά των Εθνικών ομάδων οι περισσότερες ομάδες της Super League κινούνται σε χαλαρούς ρυθμούς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Άτυχος στάθηκε ο Ράμος στο παιχνίδι του Πλατανιά με την Βέροια με τον Ισπανό φορ να τραυματίζεται και πάλι και να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο επερχόμενο ματς με την Ξάνθη. Ο Ισπανός θα εξεταστεί στην διάρκεια της Τρίτης όταν οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από το ρεπό της Δευτέρας και τότε θα ξεκαθαρίσει και ο χρόνος της αποθεραπείας του.

Στον Πλατανιά τώρα παρά το γεγονός ότι η νίκη τους αυτή τους έχει φέρει σε τροχιά πλέι οφ δεν "πετούν στα σύννεφα". Το αντίθετο μάλλον θα μπορούσαμε να πούμε με τον Γιώργο Παράσχο να ζητάει από τους παίκτες του να έχουν την προσοχή τους σε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα γίνει το ταμείο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Παναιτωλικό μετά την επικράτηση επί της ΑΕΚ με 1-0 την Κυριακή. Οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη πέρα ότι πήραν μια νίκη κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο έδειξαν πως η εμφάνιση τους κόντρα στον ΠΑΟΚ και η ήττα με 3-0 ήταν μια κακή παρένθεση στην πορεία που πραγματοποιούν τους τελευταίους μήνες.

Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε ρεπό μέχρι και την Πέμπτη στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι θα έχουν έτσι την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν και να επανέλθουν για τα τρία τελευταία ματς της σεζόν τα οποία είναι αρκετά δύσκολα κόντρα σε Ατρόμητο (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Ηρακλή (εκτός).

ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε μια δική του ενέργεια ενίσχυσης άπορων οικογενειών από τη Θεσσαλονίκη προχώρησε ο Ηρακλής συγκεντρώνοντας περισσότερα από 150 κιλά αγαθών τα οποία και θα μοιραστούν την Τετάρτη (23/3) στον εκπρόσωπο της "Αρωγής Θεσσαλονίκης".

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πάντα αλληλέγγυοι σε όσους δυστυχούν, βρισκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν μεγάλη ανάγκη και τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο.

Η ομάδα εθελοντών «ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», στηρίζει περισσότερες από 50 άπορες οικογένειες συμπολιτών μας και την Τετάρτη (23/03) το πρωί, εκπρόσωπος της, θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΠΑΕ, στη Μίκρα, από όπου θα παραλάβει περισσότερα από 150kg αγαθών.

Έτσι, στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό θέμα διαβίωσης, θα δοθούν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και ρουχισμός που συγκεντρώθηκαν από τους φιλάθλους μας".

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Η Καλλονή και μαθηματικά μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου υποβιβάστηκε στην Footbal League αλλά ήδη στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας είναι πως θα μπορέσουν να ανέβουν άμεσα ξανά στη Super League. Για αυτό και θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα που θα διεκδικήσει απευθείας την άνοδο.

Σε ότι έχει να κάνει με τις λύσεις των συμβολαίων αυτές θα γίνουν με το τέλος της σεζόν και όχι πριν την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου.

Να σημειώσουμε τέλος ότι δεν υπάρχει κάτι νέο σχετικά με τη συγχώνευση της Καλλονής με τον Αιολικό παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι και των δυο πλευρών παραδέχονται ότι το νησί δεν αντέχει να έχει δύο ομάδες. Βέβαια υπάρχει το πρόβλημα ότι τόσο οι άνθρωποι του Αιολικού όσο και αυτοί της Καλλονής θέλουν αυτοί να έχουν το κουμάντο στην διοίκηση και εκεί κολλάει το πράγμα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Όπως και η Καλλονή έτσι και ο Πανθρακικός μετά την ήττα από τον Ατρόμητο αποχαιρέτησε και μαθηματικά την Super League και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Football League και εδώ και λίγο καιρό είναι αλήθεια ότι η ομάδα της Κομοτηνής παρουσιάζει σημάδια αποσύνθεσης.

Αρχικά ήταν η λύση συμβολαίου του Βάλτερ Μπαλούφο και η ξαφνική φυγή του Γιάννη Χατζηνικολάου ενώ το πιθανότερο είναι πως σε αυτό το "νεκρό διάστημα" μέχρι την 28η αγωνιστική θα λυθούν και άλλα συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και στα τρία εναπομείναντα ματς θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Την ίδια ώρα μάλιστα ο Αλφρέδο Μεχία βρίσκεται στην πατρίδα του, Ονδούρα, καθώς έχει κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ένας ακόμα διεθνής για τον Ατρόμητο καθώς μετά τον Βασίλη Μπάργκα πρόσκληση για να ενσωματωθεί στην Εθνική Ελπίδων δέχθηκε την Δευτέρα ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου Δημήτρης Γροντής. Έτσι ο νεαρός άσος θα λάβει μέρος στις προπονήσεις και τους αγώνες για τοUEFAU-21 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Αλβανία στο Ελμπασάν (24 Μαρτίου) και με Ισραήλ (28 Μαρτίου) στο Περιστέρι.

Ο Γροντής ενσωματώθηκε με την Εθνική Ελπίδων με το που έφτασε η αποστολή της ομάδας του Ατρόμητου από την Κομοτηνή όπου διανυκτέρευσε την Κυριακή το βράδυ.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Τρίτη ενώ μετά και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Περιστερίου έχουν αναπτερωθεί οι ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ και στόχος είναι το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν.

SKODA ΞΑΝΘΗ

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε την Δευτέρα ο Πέτρος Ορφανίδης ο οποίος χτύπησε στο ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και ο χρόνος αποθεραπείας του.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά στην διάρκεια της Τρίτης (22/3) αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο τραυματισμός αυτός πιθανότατα θα στοιχίσει και τη συμμετοχή του Ορφανίδη στην Εθνική Ελπίδων.

Από εκεί και πέρα ευχαριστήρια επιστολή έλαβε η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ για την παραχώρηση του γηπέδου της στην Ακαδημία της Α.Ε. Ξάνθης, προκειμένου η τελευταία να φωτογραφηθεί για τις ανάγκες τουρνουά τμημάτων υποδομής, στο οποίο θα λάβει μέρος.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4

Καλλονή-ΑΕΚ 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ολυμπιακός-Πανθρακικός 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Παναθηναϊκός-Βέροια 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Πλατανιάς-SKODA Ξάνθη19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ