STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (21/11)

Τα νέα των ομάδων της Super League (21/11)
Ηρακλής, Πλατανιάς, Μπανανά, Ζιαμπάρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ομάδες της Super League ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής. Διαβάστε τα αγωνιστικά τους νέα μετά τις προπονήσεις της Δευτέρας (21/11).

Με τη 12η αγωνιστική επανεκκινεί η Super League το προσεχές Σαββατοκύριακο (26-27/11), μετά τη διακοπή της μιας εβδομάδας. Διαβάστε συγκεντρωτικά τα νέα των ομάδων, μετά τις προπονήσεις της Δευτέρας (21/11).

ΑΕΛ

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι στα Δένδρα ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ για τον αγώνα του Σαββάτου στην Τρίπολη. Απόντες ήταν ο Νίκο Βαρέλα, ο οποίος στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και την Τρίτη (22/11) ολοκληρώνονται οι εξετάσεις ώστε να προσδιοριστεί πλήρως το μέγεθος του προβλήματος, καθώς και ο Πολ Ουρτάδο, που αναρρώνει από εμπύρετη ίωση και αναμένεται να επιστρέψει Τρίτη (22/11) στις προπονήσεις. Αντίθετα, ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος έβγαλε μετά από καιρό ο νεαρός Καρατάσιος.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Κουρμπέλης έκανε ατομικό πρόγραμμα, ο Γκοντό θεραπεία (θα καθυστερήσει η επιστροφή του), οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Αστέρα συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπρόπυργου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας (21/11) στον Ατρόμητο. Στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Κορακάκη και του συνεργάτη του Λουκά Καραδήμου ήταν όλοι οι παίκτες πλην των Δημήτρη και Νίκου Παπαδόπουλου και Κατράνη που προπονήθηκαν πιο επιφυλακτικά αλλά την Τρίτη (22/11) στην πρωινή προπόνηση θα ενσωματωθούν κανονικά. Ο Ντιγκινί συνέχισε το πρόγραμμα του με τον γυμναστή αποκατάστασης Μπογατσιώτη.

ΒΕΡΟΙΑ

Οι Καπετάνος, Ασίγκμπα, Ναβαλόφσκι, Παπαδόπουλος και Τόμας, έχουν επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και υπολογίζονται από τον Θωμά Γράφα. Εκτός παραμένουν οι Κάλβο και Αντονις.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Πλην του Μπαρέττα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή συμμετείχαν τη Δευτέρα (21/11) στο κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζονται από τον Σάββα Παντελίδη.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Μυϊκό τραυματισμό αντιμετωπίζει ο Ντιόγκο. Ο αριστερός μπακ της Κέρκυρας θα χρειαστεί μια εβδομάδα για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Λεβαειακού ενόψει της εξ΄αναβολής εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (23/11, 17.15). Ο Ράτκο Ντόστανιτς δούλεψε ως επί το πλείστον με τους ποδοσφαιριστές του πάνω σε θέματα τακτικής και την Τρίτη (22/11) το πρωί μετά το τέλος της προπόνησης που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό στάδιο της πόλης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την πόλη της Ηπείρου. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες, Μπελγκαζουανί και Ομπιόρα.

ΞΑΝΘΗ

Απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Ξάνθης τη Δευτέρα (21/11). Η ξανθιώτικη ομάδα μετά το ρεπό της Κυριακής ξεκίνησε το πρόγραμμα της εβδομάδος με ασκήσεις προθέρμανσης με φυσική κατάσταση και νευρομυικό συντονισμό ενώ στη συνέχεια το βάρος έπεσε στις ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής. Καρίμ Σολτάνι και Αριστοτέλης Καρασαλίδης συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η προετοιμασία για τον αγώνα της επόμενης Κυριακής με την Ξάνθη άρχισε τη Δευτέρα (21/11) με πρωινή προπόνηση, αφιερωμένη στη φυσική κατάσταση. Το πρώτο μέρος χωρίς μπάλα και το δεύτερο με παιχνίδια. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Μουνιός και ο Ροντρίγκες. Θεραπεία ο Παπάζογλου. Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο Emileon.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Σεμπαστιάν Ασίς δοκιμάστηκε στον Πανιώνιο, έπαιξε σε δύο φιλικά και την Τρίτη (22/11) θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ουρουγουάη. Εγχειρίστηκε τη Δευτέρα (21/11) ο Βασίλης Πατσατζόγλου. Για περισσότερα ΕΔΩ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με ασκήσεις ταχύτητας και νευρομυϊκής συναρμογής ξεκίνησε η σημερινή (21/11), προτελευταία πριν τον αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό, προπόνηση του ΠΑΣ. Στη συνέχεια το προπονητικό επιτελείο δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές πάνω στην επιθετική τακτική. Επόμενη προπόνηση αύριο στις 11:00.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος δεν είχε στη διάθεσή του στο πρόγραμμα της Δευτέρας (21/11) τον Γιακουμάκη (αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση), τον Μπανανά (είχε δεχτεί ένα χτύπημα στο γόνατο), καθώς και τον Ηλιάδη (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο). Η κατάσταση των τριών παικτών θα εκτιμηθεί και τις επόμενες ημέρες.

Ο Βάντερσον ακολούθησε μέρος του προγράμματος, όμως στη συνέχεια ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε. Πάντως ο Βραζιλιάνος μπακ δεν υπολογίζεται για το επόμενο ματς, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες. Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν οι Τσουράκης και Ντεβέσα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο (26/11)

ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια (15.00)

Αστέρας - ΑΕΛ (17.15)

ΑΕΚ - Πλατανιάς (19/30)

Κυριακή (27/11)

Ολυμπιακός - Κέρκυρα (15.00)

Λεβαδειακός - Ηρακλής (17.15)

Παναιτωλικός - Ξάνθη (17.15)

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός (19.30)

Δευτέρα (28/11)

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (19.30)

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ