STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (20/4)

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
ΑΕΛ, Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

Την Κυριακή (23/4, 19.00) διεξάγεται η 29η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων ενόψει των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν.

Αντίστροφα για τις αναμετρήσεις της Κυριακής (23/4, 19.00) μετρούν οι ομάδες της Super League. Είναι η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, η οποία θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν η ΑΕΚ είναι η ομάδα που θα μπει στα playoffs (μόνο με θαύμα θα τη χάσει τη θέση). Είναι πιθανό να κριθεί και ποια θα είναι η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τη Βέροια στον υποβιβασμό.

Φυσικά δεν έχει κριθεί ούτε η ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν λοιπόν ενδιαφέροντα παιχνίδια, αλλά και άλλα που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων, το πρόγραμμα της αγωνιστικής, αλλά και τη βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί ύστερα από 29 αγώνες.

ΑΕΛ

Ο Λελογκονόλο Μασαλέσα είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής (23/4) με την Ξάνθη στο AEL FC Arena. Ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και η συμμετοχή του ή μη στο ματς θα κριθεί την Παρασκευή (21/4), οπότε και θα επανεξεταστεί η κατάστασή του. Εκτός είναι και ι Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, που είναι τραυματίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα προπόνησης των τερματοφυλάκων. Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Ίγκορ, ενώ για την αναμέτρηση στη Βέροια δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Καλτσάς. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (21/04, 11:00) ενώ το Σάββατο (22/04) η ομάδα θα προπονηθεί στις 10:00 και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην τελική ευθεία μπήκε από την Πέμπτη (20/4) το πρωί η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης». Στην προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο ενσωματώθηκαν πλήρως Κιβρακίδης και Νάτσος. Ο πρώτος είχε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο από την παραμονή του αγώνα με τη Λάρισα που το ξεπέρασε με θεραπεία και ενδυνάμωση. Ο δεύτερος απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση λόγω τροφικής δηλητηρίασης. Την Παρασκευή (21/4) θα γίνει πρωινή προπόνηση. Δικαίωμα συμμετοχής στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχει ο τιμωρημένος Λε Ταλέκ.

ΒΕΡΟΙΑ

Τιμωρημένος είναι ο Μοχαμαντού Σισοκό και δεν έχει δικαίωμα να παίξει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Άρσε είναι τραυματίας, κάνει ατομικό και δεν παίζει ούτε με τους Αρκάδες ούτε στο τελευταίο ματς της σεζόν με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Μοναδικός απόντας για τον Σάββα Παντελίδη ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Καυτανζόγλειο είναι ο Χρήστος Δώνης.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο υπηρεσιακός προπονητής, Κώστας Χριστοφοράκης, έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του. Δεν υπάρχει ούτε τραυματίας, ούτε τιμωρημένος, στο αδιάφορο βαθμολογικά της παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ για το προσεχές ματς. Έτσι, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός: "Κατόπιν της ανωτέρω απόφασης, η ΠΑΕ Λεβαδειακόςενημερώνει τους φιλάθλους ότι για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, τα εκδοτήρια κατά την ημέρα του αγώνα θα παραμείνουν κλειστά. Εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του Λεβαδειακού με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, από τα γραφεία της ομάδας στην Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) μέχρι το Σάββατο 22/04/2017 και ώρα 21:00". Ο Βασιλείου έχει κάρτες και δεν είναι διαθέσιμος.

ΞΑΝΘΗ

Χωρίς τον Κάσα Καμαρά που είναι τιμωρημένος κάνει πλάνα ο Ραζάν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μάρκος Πάουλο και θεραπεία ο Μαρκόβσκι. Τιμωρημένος είναι ο Μιγκέλ Ροντρίγκες. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα στο Emileon. Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας τον Ηρακλή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εκτός έδρας με την Κέρκυρα παίζει την Κυριακή ο Πανιώνιος και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στον Νταβίντ Ν' Γκογκ που υπέστη ρήξη χιαστού, αλλά και στον Ταξιάρχη Φούντα που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Ο Σαμέντ Γεσίλ έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Τιμωρημένοι είναι οι Μασούντ, Σιώπης, Οικονόμου και Ρισβάνης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με τους Τζημόπουλο και Κόντε να δουλεύουν στο γυμναστήριο, τον Σκόνδρα να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου πραγματοποιήθηκε, η προπόνηση της Πέμπτης (20/4) στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Τιμωρημένοι είναι οι Ακόστα, Ζάιρο και Λίλα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Για την αναμέτρηση της Κυριακής (23/4/17, 19:00) με τον ΠΑΟΚ στα Περιβόλια προετοιμάζεται ο Πλατανιάς. Στο σημερινό πρόγραμμα ο Γιώργος Παράσχος έβαλε τους παίκτες του στον… εξομοιωτή, καθώς πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα σε συνθήκες αγώνα, 11 εναντίον 11. Τιμωρημένοι είναι οι Βάντερσον και Μανούσος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 29ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Κυριακή 23/4

ΑΕΛ - Ξάνθη (19.00)

Κέρκυρα - Πανιώνιος (19.00)

Ηρακλής - Παναιτωλικός (19.00)

Βέροια - Αστέρας (19.00)

Λεβαδειακός - ΑΕΚ (19.00)

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα (19.00)

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (19.00)

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ (19.00)

Πατήστε εδώ και δείτε τη βαθμολογία της Super League.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ