STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (2/3)

football on green grass
μπάλα GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Πολλά τα... φανταράκια στις ομάδες της Super League, οι επιστροφές τραυματιών και οι άτυχοι στο τέλος της περιόδου. Διαβάστε όλα τα νέα.

Έτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ ο Ατρόμητος που έχει όλη την προσοχή στραμμένη στο παιχνίδι Κυπέλλου την Πέμπτη. Από εκεί και πέρα ο Μπαρτολίνι στάθηκε άτυχος και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ενώ η Καλλονή αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει στη διάθεση του τους Κόυρο, Εμπόου και Θεολόγου. Ας δούμε τους εκλεκτούς που θα πάνε στο ΟΑΚΑ:

Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Μπάλλας, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ματέι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπαστακός Λημνιός, Γροντής, Παπαδόπουλος, Κειτά, Θεοδωράκης, Σουμπίνιο.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπορεί Ιντζόγλου και Ζιαμπάρης να παρουσιάστηκαν την Τρίτη στο στρατό, η ΠΑΕ Ηρακλής, ωστόσο, κατάφερε και εξασφάλισε άδεια για τους δυο άσους έτσι ώστε να προπονηθούν και να είναι έτοιμοι ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα Σαραμαντής και Πασάς συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Μαρτολίνι να υποβληθεί σε εγχείρηση στους προσαγωγούς. Ο Αργεντινός άσος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα ματς με Ολυμπιακό και Βέροια και όλοι ελπίζουν πως θα επιστρέψει αργότερα. Τέλος Λάζαρ και Στάμου πήραν μέρος στο πρόγραμμα, αλλά θα χρειαστούν χρόνο για να βρεθούν σε φουλ ρυθμούς.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Με αρκετά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών της Καλλονής. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν έχει στη διάθεση του τους Βαλιό, Χιντασέλι, αλλά και τον Τάκη Σπυρόπουλος, ο οποίος έκανε μαγνητική και περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Στρατηλάτης, Καλτσάς, Μπλάζιτς και Τσαμπούρης. Στα θετικά νέα η επιστροφή του Ούκα που αντιμετώπισε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ένα καλό νέο έκρυβε η προπόνηση της Τετάρτης για τον Γιάννη Ματζουράκη. Ο Ίλια Αλεξίεβιτς προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και θα το παλέψει για να βρεθεί στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο το μεσημέρι (15:00).

Εκτός παραμένουν Παπάζογλου και Κουτσομάνος, ενώ ο Μουνιός επέστρεψε από την τιμωρία του και θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Πετράκης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του, εκτός από τον νεαρό Μαυροπάνο, ο οποίος βρίσκεται στην Εθνική Νέων. Η προπόνηση είχε κι ένα ευχάριστο νέο, καθώς η σύζυγος του Νόε Ακόστα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Να τους ζήσει!

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο πονοκέφαλος με τους Φανούρη Γουνδουλάκη και Κώστα Μενδρικό συνεχίστηκε και την Τετάρτη. Οι δυο έμπειροι μέσοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όμως ανέβασαν στροφές και την Πέμπτη θα γίνει προσπάθεια να μπουν σε φουλ ρυθμούς.

Ο Ράμος δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ενώ η προπόνηση έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.

ΞΑΝΘΗ

Στην τακτική έριξε όλο το βάρος ο Ραζβάν Λουτσέσκου την Τετάρτη. Ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε DVD με φάσεις από προηγούμενους αγώνες, ανέλυσε τα λάθη και δούλεψε αρκετά σε άμυνα και επίθεση. Εκτός για το ματς με την Καλλονή είναι οι Λουσέρο, Μπέρτος λόγω καρτών, ενώ ο Σκουρτάι έχει κληθεί στην Εθνική Ενόπλων.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Όπως έχουμε ξαναπεί Κόρμπος και Οικονόμου πάνε εναλλάξ τις τιμωρίες τους. Έτσι, την 25η αγωνιστική απέναντι στον Πλατανιά θα λείψει ο πρώτος και θα επιστρέψει ο δεύτερος.

ΒΕΡΟΙΑ

Στη φυσική κατάσταση έπεσε το βάρος στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε και σήμερα προβλήματα, αφού ο Μπατιόν συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ αποκατάσταση έκαναν οι Βεργώνης, Κόλα και Νάστος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ