STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (17/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (17/3)
μπάλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με προβλήματα στην άμυνα συνεχίζει την προετοιμασία της η Ξάνθη. Απρόοπτο στον Πλατανιά, μαθήματα στην Καλλονή. Δείτε τα νέα των ομάδων.

Αν εξαιρέσουμε τον σοβαρό τραυματισμό του Λουκίνα στον Ηρακλή, δεν είχαμε κάτι συνταρακτικό στα νέα των ομάδων της Super League. Παίκτες απουσιάζουν με τραυματισμούς, άλλοι επιστρέφουν. Διαβάστε αναλυτικά όλα τα νέα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς επιπλέον προβλήματα πλην του τραυματία αλλά και τιμωρημένου Κεϊτά συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανθρακικό. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον έμπειρο μέσο που έκανε πάλι θεραπεία, ατομικό καιspa.

Εν τω μεταξύ ο Βασίλης Μπάρκας κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων όψει των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Αλβανία (24 Μαρτίου)και με το Ισραήλ (28 Μαρτίου) στο Περιστέρι και θα ενσωματωθεί στην αποστολή τη Δευτέρα (21/3) το μεσημέρι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του κ. Πετράκη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη (17/3) κάτι το οποίο διευκολύνει το έργο του έμπειρου τεχνικού ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (21/3) με τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα που είχε προετοιμάσει το προπονητικό επιτελείο περιλάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής και υποομαδικής τακτικής, ενώ ακολούθησε και οικογενειακό δίτερμα με τον κ. Πετράκη να κάνει κάποιες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ενόψει του ματς με τους "κυανέρυθρους". Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή το πρωί στις 11.00.

ΞΑΝΘΗ

Απών από την προπόνηση της Ξάνθης την Πέμπτη (17/3) ήταν ο Καμαρά με τον έμπειρο άσο να παραμένει κλινήρης στο σπίτι του λόγω ίωσης. Ο Λουτσέσκου θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι ο Καμαρά την Παρασκευή αλλά πολύ δύσκολα θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό το Σάββατο.

Η προπόνηση της Πέμπτης έγινε σε δύο γκρουπ. Το πρώτο που ξεκίνησε τις ασκήσεις στις 10:30 εστίασε περισσότερο την αμυντική λειτουργία και την ανασταλτικότητα ενώ το δεύτερο έδωσε έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, την ανάπτυξη και τα τελειώματα των επιθέσεων.

Να θυμίσουμε ότι δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Λεβαδειακό οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Γουάλας - Λισγάρας.

ΒΕΡΟΙΑ

Μετά από αρκετό καιρό ο Όστοϊτς προπονήθηκε χωρίς να παραπονεθεί για κάποια ενόχληση, γεγονός που ικανοποίησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Από εκεί και πέρα ο Μπατιόν ανεβάζει στροφές, ενώ Πούγγουρας και Γιαννούνης δεν έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα.

Τέλος οι γνωστοί ΒΕργώνης, Κόλα, Νάστος και Ετζενγκουέλε συνέχισαν το δικό τους ατομικό πρόγραμμα.

ΚΑΛΛΟΝΗ

Με λίγα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλονής. Εκτός από τον τιμωρημένο Αναστασιάδη, ο Νίκος Καραγεωργίου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Βαλιό που βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας. Εκτός πλάνων και οι Ελλακόπουλος, Χιντασέλι.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης,παίκτες και τεχνικό επιτελείοπαρακολούθησαν στην αίθουσα τύπου του σταδίου, εκπαιδευτικόσεμινάριο της Sportradarγια την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά ενόψει του αγώνα με την Βέροια που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (19/3). Ο Γιώργος Παράσχος είδε τον Κουλιμπαλί να αισθάνεται ενοχλήσεις μετά το πρώτο σκέλος του προγράμματος και αποχώρησε από την προπόνηση της ομάδας. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή , όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή για την Βέροια.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης το βάρος έπεσε στα τελειώματα των φάσεων, με οδηγό το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όπου τα δύο από τα τρία γκολ προήλθαν μετά από εξαιρετικές συνεργασίες των παικτών του Πλατανιά, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα τακτικής.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σε θέματα τακτικής ήταν αφιερωμένη η προπόνηση του Παναιτωλικού την Πέμπτη (19/3) με τον Γιάννη Μαντζουράκη να ζητάει συγκεκριμένα πράγματα ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ. Δεύτερο συνεχόμενο σπουδαίο ματς για την ομάδα του Αγρινίου που θέλει σαφώς να δείξει καλύτερο πρόσωπο απ' ότι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Στα θέματα των απουσιών δεν υπήρξε κάποια αλλαγή. Θεραπεία έκανε ο Παπάζογλου και ο Κέβιν. Ατομικό ο Κουτρομάνος και ο Αλεξίεβιτς. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τη θέση του Γιάννης Χατζηνικολάου πήρε ο Ζόραν Στοΐνοβιτς. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει πως καθήκοντα πρώτου προπονητή της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κ. Ζόραν Στοΐνοβιτς".

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19 Μαρτίου

Ξάνθη - Λεβαδειακός (15.00)

Βέροια - Πλατανιάς (17.15)

Παναθηναϊκός - Ηρακλής (19.30)

Κυριακή 20 Μαρτίου

Παναιτωλικός - ΑΕΚ (15.00)

ΠΑΟΚ - Καλλονή (17.15)

Πανθρακικός - Ατρόμητος (17.15)

Αστέρας - Ολυμπιακός (19.30)

Δευτέρα 21 Μαρτίου

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος (19.30)

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ