STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (16/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (16/3)
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιστροφές για Τσουκαλά, Ίλιτς στον ΠΑΣ την ώρα που στη Βέροια οι Γιαννούλης, Πούγγουρας εγκατέλειψαν το πρόγραμμα ενώ ο Κεϊτά στον Ατρόμητο δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του. Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της Super League.

Φτάσαμε στα μέσα της εβδομάδας και οι προπονητές στις περισσότερε ομάδες της Super League έχουν αυξήσει τους ρυθμούς έντασης στις προπονήσεις ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Διαβάστε τα νέα των ομάδων της Super League:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς τον Κεϊτά ο οποίος ούτως η άλλως δεν υπολογίζεται από τη στιγμή που αποβλήθηκε στο ματς με τον Αστέρα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό. Ο έμπειρος μέσος έχει ένα αιμάτωμα στη γάμπα και έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Σε αντίθεση με όλους τους άλλους συμπαίκτες του οι οποίοι γυμνάστηκαν κανονικά στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Περιστερίου. Την Πέμπτη οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα θα προπονηθούν το πρωί ανεβάζοντας ρυθμούς ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αν ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να ελπίζει στη συμμετοχή του στα φετινά πλέι οφ τότε θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσει το ματς που θα δώσει την Δευτέρα (21/3) κόντρα στον Πανιώνιο. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη χωρίς άγχος θα υποδεχθεί τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης σε ένα ματς με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Οι παίκτες του ΠΑΣ συνέχισαν την προετοιμασία τους την Τετάρτη με τον Πετράκη να έχει στην διάθεση του τους Τσουκαλά και Λίλα που επέστρεψαν από την άδεια που είχαν και γυμνάστηκαν κανονικά. Η ομάδα των Ιωαννίνων δούλεψε στο γυμναστήριο πάνω σε στοιχεία ιδιοδεκτικότητας, ενώ στη συνέχεια παίχτες και προπονητικό επιτελείο βγήκαν στο γήπεδο και έκαναν τελειώματα φάσεων.

ΞΑΝΘΗ

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίστηκε και την Τετάρτη η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/3) το μεσημέρι στις 15:00. Μετά την ατομική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και την προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, στη συνέχεια το βάρος έπεσε στις ασκήσεις επθετικής ανάπτυξης και τα τελειώματα φάσεων.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, αλλά σίγουρα ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τον Λεβαδειακό στους Λισγάρα και Γουάλας που θα απουσιάσουν επειδή έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

ΚΑΛΛΟΝΗ

Στους Λάμπου Μύλους πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Καλλονής την Τετάρτη με τους παίκτες της ομάδας της Μυτιλήνης να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Super Lleague με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Τα νέα από το ιατρικό δελτίο είναι καλύτερα καθώς ο Στρατής Βαλιός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τουκαι είναι ζήτημα ημερών να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς. Αντίθετα οι Ελλακόπουλος και Χιντασέλι παραμένουν εκτός πλάνων ενώ ο Σάββας Τσαμπούρης έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης σε τέσσερις σταθμούς και δίτερμα με στηρίγματα στα 2/3 του γηπέδου.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια το Σάββατο (19/3) το απόγευμα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής τηςSuper League.

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής σε όσο το δυνατό πιο περιορισμένο χώρο. Mε το γήπεδο χωρισμένο σε τρεις ζώνες, έγιναν αρκετά παιχνίδια 3 εναντίον 4 και 3 εναντίον 3, ενώ στο τέλος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε και 10λεπτο οικογενειακό διπλό.

ΒΕΡΟΙΑ

Με δυο απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (19/3) με τον Πλατανιά στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε τους Γιαννούλη και Πούγγουρα να εγκαταλείπουν την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων. Ο μεν πρώτος έχει δεχτεί ένα χτύπημα στο γόνατο και ο δεύτερος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Επίσης στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Καντιμοίρης, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική στον ώμο. Παράλληλα, το ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Μπατιόν και Όστοιτς ενώ οι Βεργώνης, Κόλα, Νάστος και Ετζενγκέλε το πρόγραμμα αποκάταστασης. Η προετοιμασία της "Βασίλισσας" θα συνεχιστεί στην Πέμπτη με πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν μια κακή εμφάνιση. Παρόλα αυτά στον εβδομαδιαίο διαγωνισμό που γίνεται για την ανάδειξη του MVP κάθε αγώνα οι φίλοι του Παναιτωλικού επέλεξαν και πάλι ως κορυφαίο τον Αμρ Ουάρντα ο οποίος συγκέντρωσε το 45% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν στη ψηφοφορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρόγραμμα της ομάδας του Παναιτωλικού περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις έντασης, διατήρηση μπάλας και δίτερμα. Απουσίασε ο τραυματίας Κέβιν. Θεραπεία έκανε ο Παπάζογλου. Ατομικό ο Κουτρομάνος και ο Αλεξίεβιτς. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19 Μαρτίου

Ξάνθη - Λεβαδειακός (15.00)

Βέροια - Πλατανιάς (17.15)

Παναθηναϊκός - Ηρακλής (19.30)

Κυριακή 20 Μαρτίου

Παναιτωλικός - ΑΕΚ (15.00)

ΠΑΟΚ - Καλλονή (17.15)

Πανθρακικός - Ατρόμητος (17.15)

Αστέρας - Ολυμπιακός (19.30)

Δευτέρα 21 Μαρτίου

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος (19.30)

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ