STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (15/5)

Τα νέα των ομάδων της Super League (15/5)
Ανσαριφάρντ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν αποτελεί για τον Παναιτωλικό ο Ρουσκουσέδα, σε επαφές με τον Μπαντή η Ξάνθη. Σημαντική εβδομάδα για τον Ηρακλή, προς παραμονή ο Πετράκης στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τέλος για τον Λεβαδειακό ο Βερέμκο.

Δειλά, δειλά οι ομάδες της Super League συνεχίζουν τις επαφές τους για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Διαβάστε τα σημαντικότερα νέα των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί μέχρι την Κυριακή (15/5).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόσκληση στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφθασε για μια ακόμη φορά από την Π.Ο.Λευκορωσίας για τον Αντρέι Γκορμπούνοφ. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου κλήθηκε στην Εθνική Λευκορωσίας και θα ενσωματωθεί στις 23 Μαϊου εν όψει των διεθνών φιλικών αγώνων στο Μπέλφαστ με τη Βόρειο Ιρλανδία (27 Μαϊου) και στο Κορκ με την Ιρλανδία (31 Μαϊου).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Την αποχώρηση του Βιερέμκο από τον Λεβαδειακό γνωστοποίησε ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Γιάννης Πλαβούκος, που έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: "Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά με έντονες συγκινήσεις. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Η σύνδεση με τους Τ/Φ ήταν άψογη από την αρχή μέχρι και το τέλος. Επίσης θα ήθελα να σταθώ στον επαγγελματισμό ενός πολύ καλού τερματοφύλακα που αποχώρησε του Sergey Veremko με τις πολλές συμμετοχές στην Εθνική Λευκορωσίας. Με τη στάση του συνέβαλε στην άριστη σχέση μεταξύ των τερματοφυλάκων και προπονητή. Δεν ήμουν εγώ και αυτοί, ήμασταν ΕΜΕΙΣ" έγραψε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Συνάντηση με τον Γιάννη Πετράκη για το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας τους είχε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης. Όλα δείχνουν ότι ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας της Ηπείρου. Σε επιτυχή αρθροσκοπική αποκατάσταση ρήξης έξω μηνίσκου από τον γιατρό του ΠΑΣ Σταύρο Ριστάνη και τον Αναστάσιο Τόκη υπεβλήθη στο νοσοκομείο "Metropolitan" o επιθετικός της ομάδας, Δημήτρης Φερφελής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (φωτ.). Στο επόμενο παιχνίδι των "κυανέρυθρων" ο Ιρανός επιθετικός θα είναι διαθέσιμος. Ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης και ο συνεργάτης του, Μπλένταρ Κόλα, βρέθηκαν την Κυριακή (15/5) στη Λεωφόρο και είδαν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Το περιβάλλον του Σπύρου Παπαθανασάκη διαρρέει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι σε εξεύρεση αγοραστή. Ο ίδιος φέρεται να ψάχνει για συμπαίκτη και όχι να τα παρατήσει. Μέσα στην εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις. Τη Δευτέρα (16/5) επιστρέφει από την Ολλανδία ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Σεμπαστιάν Ρουσκουσέδα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό Στον λογαριασμό του στο instagram έγραψε: " Ευχαριστώ Αγρίνιο, ευχαριστώ Παναιτωλικέ! Πέρασα 1.5 χρόνο όμορφα, κρατάτω τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτή την όμορφη πόλη και τους ανθρώπους της. Αντίο Ελλάδα ή ίσως με ξαναδείτε αργότερα".

ΞΑΝΘΗ

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Ξάνθη, από τη στιγμή που εντέλει δεν μένει ο Λουίτζι Τσέναμο. Σε επαφές με τον πρώην γκολκίπερ του Αστέρα, Γιώργο Μπαντή, εξακολουθεί και βρίσκεται η ΠΑΕ.

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ