STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (15/4)

Τα νέα των ομάδων της Super League (15/4)
Ηρακλής, Αστέρας, Μπουκουβάλας, Μάσα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απρόοπτο με Σουμπίνιο στον Ατρόμητο, ξανά εκτός ο Μαραγκός στη Βέροια. Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Ναδάλες στον ΠΑΣ Γιάννινα, εκ νέου ατομικό ο Λισγάρας στην Ξάνθη.

Τέσσερις ομάδες για την 6η θέση. Το ενδιαφέρον της 30ής αγωνιστικής της Super League επικεντρώνεται αποκλειστικά στο ποιος θα τερματίσει εκεί. ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος (με την προϋπόθεση ότι θα "πέσει" η αφαίρεση των τριών βαθμών), Πλατανιάς και Αστέρας ερίζουν για να τα καταφέρουν, με την ελπίδα οριστικά να μην αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος και να πάρουν τη θέση του στα playoffs. Διαβάστε τα νέα των ομάδων λίγες μέρες πριν από τις αναμετρήσεις της Κυριακής (17/4, 19.00).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Απρόοπτο με Σουμπίνιο υπήρξε στον Ατρόμητο στην προπόνηση της Παρασκευής καθώς ο Βραζιλιάνος άσος παραπάτησε στην διάρκεια του προγράμματος και ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Ο Βραζιλιάνος άσος το απόγευμα της Παρασκευής (15/4) θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Από εκεί και πέρα ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για το ξενοδοχείο. Δεν θα συμπεριληφθεί σε αυτή ο τιμωρημένος Φυτανίδης.

ΞΑΝΘΗ

Δύο μέρες πριν το τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν, η SKODA ΞΑΝΘΗ συνέχισε την προετοιμασία της διανύοντας την τελική ευθεία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μυική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, τον νευρομυικό συντονισμό και το αερόβιο τρέξιμο στο ξεκίνημα, στη συνέχεια έριξαν το βάρος στις ασκήσεις τακτικής και τα τελειώματα φάσεων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που είδε και την Παρασκευή τον Χρήστο Λισγάρα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ζήτησε από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αποτελεσματικότητα στις ενέργειές τους, χωρίζοντάς τους σε υπο-ομάδες.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Συγκεκριμένα, οι Ρομάνο και Ζαμπάζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή (15/4) λόγω αιματώματος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν επίσης οι Μπουλούτ και Λάζαρ, ενώ η σημερινή προπόνηση στη Μίκρα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και επιθετική τακτική. Ιντζόγλου και Μπουκουβάλας είναι τιμωρημένοι και δεν παίζουν με τον Παναιτωλικό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός έχει κάνει πρόταση στον Κάρλος Μιλιάζες για να ανανεωθεί η συνεργασία τους και οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο. Υπάρχει διάθεση για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

ΒΕΡΟΙΑ

Εκπαιδευτικά τετράγωνα και στημένες φάσεις περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της Βέροιας την Παρασκευή. Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκαν οι Μπατιόν, Γεωργιάδης και Κόλα ενώ δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση ο Μαραγκός. Τέλος, το πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Αμπντούν με τους δυο τελευταίος να μην υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα. H προετοιμασία της "Βασίλισσας" ολοκληρώνεται θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο. Ο Νέτο είναι τιμωρημένος και δεν παίζει με τον Αστέρα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πρωινή προπόνηση στο ΔΑΚ Κομοτηνής περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του Πανθρακικού. Ξεκίνησε με ζέσταμα, ασκήσεις ταχυδύναμης και τεχνικής με μπάλα. Έπειτα οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην τακτική και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου. Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζεται ο τερματοφύλακας Αθανασιάδης που είναι τιμωρημένος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ στα Ιωάννινα ενόψει του "τελικού" της Κυριακής με την Ξάνθη. Συγκεκριμένα από το πρόγραμμα της Παρασκευής αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Ναδάλες και ο έμπειρος άσος δεν υπολογίζεται από τον Πετράκη για το ματς με την Ξάνθη.

Η προπόνηση εριλάμβανε ασκήσεις υποομαδικής αμυντικής και επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων. Στη συνέχεια ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στα στημένα. Η Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο αλλά στην Ξάνθη.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Πλάνα χωρίς τον τιμωρημένο Νίκο Καλτσά κάνει ο Νίκος Καραγεωργίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι τιμωρημένοι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στα Περιβόλια. Στο σημερινό πρόγραμμα, ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στις ασκήσεις κατοχής, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων, ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Ανγκούλο πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. Τιμωρημένος είναι ο Χουάν Μουνάφο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς νέα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή. Με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει: "Προθέρμανση, παιχνίδια με μπάλα, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι κατοχής, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Η ομάδα θα προπονηθεί στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ηρακλή".

Η 30ή αγωνιστική (17/4)

Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 19.00

Αστέρας - Βέροια 19.00

Ηρακλής - Παναιτωλικός 19.00

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 19.00

Ολυμπιακός - Καλλονή 19.00

Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 19.00

Πανιώνιος - Ατρόμητος 19.00

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 19.00

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ