STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (14/4)

Τα νέα των ομάδων της Super League (14/4)
Καλλονή, Ατρόμητος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρόβλημα με Λισγάρα στην Ξάνθη ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα, με Ούμπιντες - Μπίτολο ο Ατρόμητος στη Νέα Σμύρνη. Αποχώρησε στη Βέροια ο Μαραγκός, "μάχιμος" ο Τζάνης στον Πανθρακικό. Τα νέα των ομάδων της Super League.

Τέσσερις ομάδες για την 6η θέση. Το ενδιαφέρον της 30ής αγωνιστικής της Super League επικεντρώνεται αποκλειστικά στο ποιος θα τερματίσει εκεί. ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος (με την προϋπόθεση ότι θα "πέσει" η αφαίρεση των τριών βαθμών), Πλατανιάς και Αστέρας ερίζουν για να τα καταφέρουν, με την ελπίδα οριστικά να μην αδειοδοτηθεί ο Πανιώνιος και να πάρουν τη θέση του στα playoffs. Διαβάστε τα νέα των ομάδων λίγες μέρες πριν από τις αναμετρήσεις της Κυριακής (17/4, 19.00).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο γήπεδο του Ασπρόπυργου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/4) η προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Για μια ακόμη φορά ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες τους είδαν με ικανοποίηση όλους τους παίκτες να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα. Δεν υπολογίζεται πάντως ο Φυτανίδης που είναι τιμωρημένος, αντίθετα επιστρέφουν οι Μπίτολο και Ούμπιντες.

* Σε εγχείριση πρόσθιου χιαστού υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Κ15, Παναγιώτης Κυριφίδης. Το νεαρό ποδοσφαιριστή επισκέφθηκε ο τεχνικός διευθυντής των Υποδομών Τόλης Αποστόλου και του μετέφερε τις ευχές της ΠΑΕ Ατρόμητος για ταχεία ανάρρωση.

ΞΑΝΘΗ

Με ασκήσεις τακτικής που αφορούσαν τον ανασταλτικό και τον δημιουργικό τομέα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη ενόψει του αγώνα της 30ής αγωνιστικής της φετινής Super League. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο ξεκίνησαν να δουλεύουν με ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο στις 10:00 και στη συνέχεια ακολούθησε η προθέρμανση με αερόβιο τρέξιμο και νευρομυικό συντονισμό. Ο Αντριάν Λουσέρο ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και μέρος του προγράμματος ο Κώστας Φλίσκας. Αντίθετα ο Χρήστος Λισγάρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε η προπόνηση του Ηρακλή την Πέμπτη. Η προπόνηση έγινε στο Καυτανζόγλειο και σε αυτή συμμετείχαν κανονικά ο Χουάντερσον και ο Μπαρτολίνι. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Μπουλούτ και Λάζαρ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Σε "καραντίνα" παραμένουν στον Λεβαδειακό Στάθης και Γιάχιτς μέχρι να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Άλλωστε δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

ΒΕΡΟΙΑ

Εκπαιδευτικά τετράγωνα και δίτερμα σε όλο το γήπεδο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της Βέροιας. Παράλληλα, σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο Ετζενγκέλε, ενώ ενοχλήσεις στον δικέφαλο ένιωσε ο Μαραγκός και αποχώρησε από την προπόνηση. Τέλος, ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν oι Μπατιόν και Γεωργιάδης, ενώ το πρόγραμμα αποκάταστασης συνέχισαν ο Αμπντούν και Κόλα. Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται την Παρασκευή με πρωινή προπόνηση (11:00) στο προπονητικό κέντρο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με πρωινή προπόνηση στο ΔΑΚ Κομοτηνής συνεχίστηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (17/04-19:00). Το πρόγραμμα της ομάδας την Πέμπτη (14/4) ξεκίνησε με ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια 5-2, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην κατοχή της μπάλας, στην επιθετική τακτική και στα τελειώματα των φάσεων. Όλο το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χρήστος Τζάνης.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Για τοπαιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό υπολογίζεται ο Σάββας Τσαμπούρης που επανέρχεται αφού εξέτισε την ποινή του ενώ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική θα απουσιάσει ο Νίκος Καλτσάςλόγω καρτών.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον κρίσιμο κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Skoda Ξάνθη. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ομαδική αμυντική και επιθετική τακτική ενώ στη συνέχεια ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα. Επόμενη και τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν την αναχώρηση για την Ξάνθη, αύριο στις 11:00. Δεν υπολογίζεται o τιμωρημένος Μιχάλης Μανιάς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με το βλέμμα στην εκδίκαση της έφεσης για την άδεια βρίσκονται όλοι στον Πανιώνιο. Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο απουσίες δεδομένα θα υπάρχουν. Σιώπης και Μπακασέτας είναι τιμωρημένοι. ενώ επιστρέφουν Ρισβάνης και Χαλκιαδάκης, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με την συμμετοχή μαθητών από το Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη στο Μάλεμε. Τα νέα… αποκτήματα του Πλατανιά υποδέχτηκε ο αρχηγός Φανούρης Γουνδουλάκης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τα παιδιά στο προπονητικό κέντρο, τους μίλησε για την σημασία και την αξία του αθλητισμού στην καθημερινή τους ζωή και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις τους.

Οι μαθητές του Κέντρου, είχαν την ευκαιρία να παίξουν για λίγη ώρα με τους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος τους χάρισε εκ μέρους όλων υπογεγραμμένες φανέλες του Πλατανιά και τους έδωσε συμβουλές για την διατήρηση της καλής υγείας μέσω του αθλητισμού και της σωστής διατροφής. Από την πλευρά του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης, η διευθύντρια κ.Μαρτσάκη ευχαρίστησε τον πρόεδρο, τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για την φιλοξενία στο Μάλεμε. Τέλος η ΠΑΕ Πλατανιάς μοίρασε στους μαθητές του Κέντρου, εισιτήρια για το κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οσον αφορά στην προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 17/4/16, 19.00), συνεχίστηκε με την πραγματοποίηση του εβδομαδιαίου οικογενειακού διπλού, με τον τεχνικό του Πλατανιά, Γιώργο Παράσχο, να ζητά από τους παίκτες συνεχή εγρήγορση και ένταση. Ο Ανγκούλο πήρε μέρος στο πρώτο σκέλος του προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό, ενώ Σελίν και Μουνάφο προπονήθηκαν κανονικά. Μενδρινός και Αποστολόπουλος συνεχίζουν την θεραπεία τους.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής, παιχνίδια τακτικής, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Ο Κλέσιο επέστρεψε στο Αγρίνιο και θα κάνει ατομικό πρόγραμμα το απόγευμα. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο Emileon.

Η 30ή αγωνιστική (17/4)

Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 19.00

Αστέρας - Βέροια 19.00

Ηρακλής - Παναιτωλικός 19.00

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 19.00

Ολυμπιακός - Καλλονή 19.00

Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 19.00

Πανιώνιος - Ατρόμητος 19.00

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 19.00

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ