STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (14/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (14/3)
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλα τα νέα των ομάδων της Super League συγκεντρωμένα στο Sport24.gr. Ποιοι πιστεύουν ακόμη για τα play-offs, οι αντιδράσεις μετά τα ματς του Σαββατοκύριακου.

Η επόμενη της 26ης αγωνιστικής για τις περισσότερες ομάδες της Super League περιελάμβανε ρεπό. Η ευφορία σε Ατρόμητο και Πλατανιά, η απογοήτευση στην Καλλονή, αλλά και η πίστη σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη, η οποία έκανε Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο.

Διαβάστε τα νέα των ομάδων της Super League:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ευφορία κι... ανανέωση σε Λαζαρίδη. Πανηγυρικό είναι το κλίμα στο Περιστέρι μετά τη νίκη επί του Αστέρα, αν και η ομάδα βρισκόταν πίσω στο σκορ και είχε αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Πολ Κεϊτά, στον οποίον - πάντως - έγιναν ιδιαίτερες συστάσεις. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και σε έναν εκ των δύο πρώτων σκόρερ της ομάδας (ο άλλος είναι ο Αντονί Λε Ταλέκ). Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Νίκος Λαζαρίδης, μπορεί να έχει πατήσει τα 37 αλλά θεωρείται από τον τεχνικό της ομάδας του Περιστερίου, Τραϊανό Δέλλα, ως φύσει και θέσει ηγέτης της ομάδας. Τέσσερα γκολ την τρέχουσα σεζόν κι αυτός που άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, ωστόσο θεωρείται αυτονόητο ότι θα του γίνει πρόταση ανανέωσης από τη διοίκηση της ομάδας. Όπως και να 'χει, ο Λαζαρίδης είναι κοινής αποδοχής στο Περιστέρι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προλαβαίνει; Αυτό είναι το ερώτημα στα Ιωάννινα. Στον ΠΑΣ κάνουν αθόρυβα τη δουλειά τους και προσπαθούν να μην επηρεάζονται από τις "σειρήνες" των play-offs. Κι αυτό, γιατί ισοβαθμούν με τον Αστέρα στην 6η θέση κι απέχουν από τον Πανιώνιο έξι βαθμούς. Την ίδια ώρα το πρόγραμμα είναι πιο βατό για τους Ηπειρώτες, σε σχέση με τους Αρκάδες και τους Νεοσμυρνιώτες. Κι αυτό γιατί οι δεύτεροι έχουν να παίξουν με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και οι τρίτοι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

ΞΑΝΘΗ

Πίστη, παρά τη συντριβή στη Νέα Σμύρνη. Και Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο. Σε αυτή την προπόνηση ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αφήσουν πίσω τους το ματς με τον Πανιώνιο, και να επικεντρωθούν στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Λεβαδειακό. Σε αυτήν θα είναι παρών ο Βασιλακάκης, ο οποίος εξέτισε στη Νέα Σμύρνη την τιμωρία του, αλλά απόντες οι Γουάλας και Λισγάρας, οι οποίοι έφθασαν στο όριο των τεσσάρων καρτών. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παντελής Καπετάνος, ο οποίος χτύπησε στον αστράγαλο στο ματς με τον Πανιώνιο. Όσο για τον Ρουμάνο τεχνικό, ήταν ξεκάθαρος προς τους ποδοσφαιριστές του: "Μπορούμε ακόμη. Έχουμε πιθανότητες. Πάμε να νικήσουμε το Λεβαδειακό". Είναι προφανές ότι στη Ξάνθη, θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητές τους.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα που άφησε στον Ηρακλή η εντός έδρας ισοπαλία με τη Βέροια την Κυριακή του απόγευμα. Οι παίκτες του Ηρακλή έχουν παράπονα από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν είναι υπερβολή αλλά "κάθε φορά που πέφτει βροχή στο Καυτανζόγλειο, το γήπεδο γίνεται βούρκος". Επεισόδιο είχε σημειωθεί στην προπόνηση της Παρασκευής με τον Νίκο Παπαδόπουλο να διώχνει από την προπόνηση τον Κερέμ Μπουλούτ, ο οποίος δεν υπάκουσε στις εντολές του. Ωστόσο, αυτό θεωρείται λήξαν καθώς ο Αυστραλός συμπεριελήφθη στην αποστολή για το ματς με τη "βασίλισσα του Βορρά", αν και τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε.

ΚΑΛΛΟΝΗ

Απογοήτευση στο νησί. Αυτή είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει την κατάσταση. Κι προσμονή για το μαθηματικό υποβιβασμό. Το πιθανότερο είναι αυτός να έρθει την επόμενη αγωνιστική, καθώς οι προσδοκίες δεν είναι υψηλές στην Τούμπα, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Μίνι απολογισμός; Ακούγεται στο νησί ότι "εάν είχαμε σωστό σχεδιασμό από το καλοκαίρι είχαμε κάνει τότε τις μεταγραφές του Γενάρη, θα είχαμε σωθεί". Ο Νίκος Καραγεωργίου έφθασε στο νησί για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, αλλά δεν τα κατάφερε. Όχι ότι δεν υπάρχει δυσαρέσκεια και γι' αυτόν. Ειδικά η μη χρησιμοποίηση του Μπραούλιο, προκαλεί έκπληξη. Ο Ισπανός ήρθε με πολύ καλές συστάσεις στη Λέσβο, τη χειμερινή περίοδο, κι όμως έχει όλες κι όλες 5 συμμετοχές. Κι αυτές, ως αλλαγές και για μερικά λεπτά. Καμία, ως βασικός.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ενθουσιασμός επικρατεί στον Πλατανιά μετά και τη μεγάλη νίκη στη Λιβαδειά, επί του τοπικού Λεβαδειακού. "Έτσι σας θέλω", έλεγε ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, Γιώργος Παράσχος, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά την επιβλητική νίκη επί των Βοιωτών. Περασμένα, όχι όμως... ξεχασμένα. Στα Χανιά παραδέχονται ότι εάν η ομάδα είχε περισσότερη τύχη σε κάποια ματς ή καλύτερα αποτελέσματα θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και την είσοδο στα play-offs. Χαμόγελα και για έναν ακόμη λόγο. Οι τραυματίες, επέστρεψαν.

ΒΕΡΟΙΑ

Ικανοποίηση υπάρχει στη Βέροια για τη δουλειά του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Και η ισοπαλία στο "Καυτανζόγλειο" αποτελεί ακόμη μια απόδειξη, σύμφωνα με τους διοικούντες την ομάδα της Ημαθίας. Το ιατρικό δελτίο συνεχίζει να παραμένει γεμάτο. Έτσι κι αλλιώς, όμως, ο στόχος επετεύχθη. Η "βασίλισσα του Βορρά" θα είναι και την επόμενη σεζόν στη Super League. Κι άνετα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ