STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (13/4)

Τα νέα των ομάδων της Super League (13/4)

Εφέσεις από Πανιώνιο, Ηρακλή, Καλλονή και Πανθρακικό για τη μη χορήγηση αδειοδότησης. Σε φουλ ρυθμούς ο ΠΑΣ Γιάννινα. Όλα τα των ομάδων της Super League.

Διαφορετικά εξελίσσεται η προετοιμασία των ομάδων, καθώς οδεύουμε προς την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στον ΠΑΣ Γιάννινα ανεβάζουν ρυθμό ενόψει Ξάνθης, στο μέτωπο των εφέσεων για τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής τέσσερις ομάδες, επίσκεψη ενός παλιού γνώριμου στο Περιστέρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Την επίσκεψη ενός παλιού γνώριμου δέχθηκαν στον Ατρόμητο, την Τετάρτη. Ο Κώστας Κατσουράνης, οποίος την περυσινή αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Περιστερίου και και πλέον διδάσκει την προπονητική σε ΙΕΚ, φιλοξενήθηκε μαζί με σπουδαστές στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με τον πρώην συμπαίκτη του και νυν τεχνικό της ομάδας, Τραϊανό Δέλλα, καθώς και πρώην συμπαίκτες του. Η προπόνηση της Πέμπτη, θα γίνει στον Ασπρόπυργο.

ΞΑΝΘΗ

Συνεχίζει την προετοιμασία της η SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναμέτρηση της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα της.

Το πρωινό της Τετάρτης τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έδωσαν έμφαση στο τακτικό κομμάτι με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει τις οδηγίες του στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων και στις ομάδες που χώρισε τους παίκτες του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Φλίσκας ενώ ο Αντριάν Λουσέρο που ανεβάζει ρυθμούς, ακολούθησε ένα μέρος του σημερινού κανονικού προγράμματος

ΗΡΑΚΛΗΣ

Εκτός αγωνιστικών χώρων δίνει τη μάχη του ο Ηρακλής με τους ανθρώπους της ομάδας του "γηραίου" να καταθέτουν έφεση για να πάρουν άδεια συμμετοχής για την επόμενη σεζόν.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασκήσεις ενδυνάμωσης, επιθετικής τακτικής και τελειωμάτων φάσεων περιελάμβανε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της Βέροιας την Τετάρτη. Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Μπατιόν, Γεωργιάδης ενώ το πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Αμπντούν, Κόλα και Εντζεγκέλε.

Η προετοιμασία της "Βασίλισσας" ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχιστεί την Πέμπτη με πρωινή προπόνηση (11:00) στο προπονητικό κέντρο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στον Πανθρακικό ετοιμάζονται για την τελευταία παράστασή τους στη SuperLeague, την Κυριακή, στο "Απόστολος Νικολαΐδης" με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Στα εξωαγωνιστικά τώρα, οι διοικούντες την ομάδα της Κομοτηνής κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της επιτροπής αδειοδοτήσεων που δεν χορήγησε άδεια.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της Καλλονής μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο τεχνικός της ομάδας της Μυτιλήνης στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Το πρόγραμμα της προπόνησης στους Λάμπου Μύλους περιελάμβανε passing game, ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής, αγωνιστικά τετράγωνα και έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Στρατής Βαλιός (πρόβλημα στο ισχίο), Λούκας Φαβάλι (ενοχλήσεις στον δικέφαλο), Φώτης Γεωργίου (τραυματισμός στον αστράγαλο) και Νίκολα Μίκιτςενώ από την προπόνηση απουσίασε και ο Γιώργος Ξύδας που βρίσκεται με άδεια στην Χίο.

Για τοπαιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό υπολογίζεται ο Σάββας Τσαμπούρης που επανέρχεται αφού εξέτισε την ποινή του ενώ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική θα απουσιάσει ο Νίκος Καλτσάςλόγω καρτών.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την SKODA Ξάνθη θέλοντας αποκλειστικά και μόνο τους τρεις βαθμούς για να ελπίζει για τα playoffs και θα έχει κοντά του και τον κόσμο του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Όπως και στην περίπτωση των Καλλονής, Πανθρακικού και Ηρακλή, έτσι και στον Πανιώνιο, κατέθεσαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της επιτροπής αδειοδοτήσεων που δεν χορήγησε άδεια. Η εκδίκαση των εφέσεων ορίστηκε για τις 18 Απρίλη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της Super Leagueμε αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στα Περιβόλια. Το βάρος δόθηκε στις ασκήσεις κατοχής, αλλά και στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών εν όψει ενός ακόμα ντέρμπι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Μπορεί πλέον η είσοδος στα playoffs να μην εξαρτάται από την ομάδα των Χανίων αλλά στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που θα κρατήσουν την ομάδα ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Σελίν, Μουνάφο και Ανγκούλο ακολούθησαν την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, ενώ Μενδρινός και Αποστολόπουλος έκαναν θεραπεία.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προθέρμανση, αποστάσεις με μπάλα, συνεργασίες με τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι, περιλάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης στον Παναιτωλικό. Συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τον Κλέσιο που επιστρέφει από την πατρίδα του το απόγευμα της Πέμπτης. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο Emileon.

Σε ότι έχει να κάνει με τον διαγωνισμό του MVP που διοργανώνει μετά από κάθε ματς ο Παναιτωλικός, ο Αμρ Ουάρντα αναδείχτηκε νικητής στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ομάδας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, συγκεντρώνοντας το 62% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν.

Η 30ή αγωνιστική (17/4)

Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 19.00

Αστέρας - Βέροια 19.00

Ηρακλής - Παναιτωλικός 19.00

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 19.00

Ολυμπιακός - Καλλονή 19.00

Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 19.00

Πανιώνιος - Ατρόμητος 19.00

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 19.00

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ