STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (13/10)

Τα νέα των ομάδων της Super League (13/10)
Καρυπίδης, Πλατανιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Σαββατοκύριακο (15-16/10) θα πραγματοποιηθεί η 7η αγωνιστική της Super League και το Sport24.gr σας μεταφέρει συγκεντρωτικά τα νέα των ομάδων, ενώ υπενθυμίζει το πρόγραμμα.

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και το Σαββατοκύριακο (15-16/10) επιστρέφουμε σε ρυθμούς Super League. Διαβάστε τα αγωνιστικά νέα των ομάδων της κατηγορίας, λίγες μέρες πριν από την 7η αγωνιστική.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προπόνηση αφιερωμένη στην τακτική έγινε το απόγευμα. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βασιλούδης. Απουσίαζε ο ασθενής Μύγας. Θεραπεία έκανε ο Παπάζογλου. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ο Κουτρομάνος. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 10.00 το πρωί στο Emileon.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Με αρκετά προβλήματα αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής η αποστολή της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα για το Αγρίνιο, όπου το προσεχές Σάββατο 15 Οκτωβρίου (16:00) θα τεθεί αντιμέτωπη με τον τοπικό Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (13/10), ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών, οι οποίοι θα συνθέσουν την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Από την 21μελής αποστολή απουσιάζουν οι Τάσος Βενέτης, Ματιέ Γκόμες, Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά και Κώστας Γεωργακόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μειώνονται οι πιθανότητες για τη συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη στην αναμέτρηση του Σαββάτου στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Κι αυτό γιατί ο 23χρονος αμυντικός μέσος δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και η συμμετοχή του θα κριθεί την Παρασκευή. Ο Ιγκλέσιας ακολούθησε γι' ακόμη μια ημέρα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Στανισάβλιεβιτς προπονήθηκε κανονικά. Υπενθυμίζεται ότι Δημούτσος και Πότσι Τσάβες έχουν αναρρώσει πλήρως και είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, δυο σημαντικές προσθήκες σε σχέση με τις αναμετρήσεις προ της διακοπής της Super League λόγω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αναμέτρηση του Σαββάτου (15/10, 18:15) με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Χρήστος Καρυπίδης, ο οποίος αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα στο χέρι από την προπόνηση της Τετάρτης, πήρε και αυτός κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τακτικής. Η προετοιμασία του Πλατανιά για την 7η αγωνιστική της Super League, ολοκληρώνεται αύριο το πρωί, ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Τρίπολη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σπύρου Ρισβάνη στο παιχνίδι του Σαββάτου (15/10) με τον Ολυμπιακό καθώς ο άσος του Πανιωνίου ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση.

Ο Ρισβάνης γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς την Τετάρτη αλλά την Πέμπτη οι πόνοι ήταν ισχυροί και απείχε από το πρόγραμμα ενώ την Παρασκευή θα κάνει και επιπλέον εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα η όχι.

Φυσικά αν δεν καταφέρει να είναι στην διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για το νεαρό τεχνικό που θα πρέπει να βρει ποιος θα αντικαταστήσει τον νεαρό στόπερ.

Να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Μπεν ο οποίος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με Ηρακλή.

ΞΑΝΘΗ

Μετά τις δύο απογευματινές προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης, η ξανθιώτικη ομάδα γυμνάστηκε το πρωινό της Πέμπτης στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια. Η Xanthi FC συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της ενόψει της 7ης αγωνιστικής της Super League, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (16:00).

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης δούλεψαν σε τομείς της τακτικής μέσα από ποικιλία ασκήσεων. Σε μικρούς αγωνιστικούς υπήρξαν διαδοχικά παιχνίδια με τους παίκτες να αλλάζουν ομάδες και τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου να ζητά συγκεκριμένα πράγματα. Ευχάριστο νέο της ημέρας το γεγονός πως ο Περέιρα Γουάλας συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έκαναν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Ατρόμητου στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον αγώνα με τη Βέροια. Έλαβαν μέρος όλοι πλην του Ντιγκινί που έκανε ατομικό πρόγραμμα. Το βράδυ της Πέμπτης επιστρέφουν με την Εθνική Νέων από την Ουγγαρία οι Λημνιός, Νάτσος, Κατράνης. Θα ενσωματωθούν στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Βιντάλ και Ακόστα δεν προπονήθηκαν ούτε την Πέμπτη και έτσι δεν θα αγωνιστούν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει της kυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ράτκο Ντόστανιτς δούλεψε με τους παίκτες του πάνω σε θέματα τακτικής και άπαντες έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Για την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στη Χαιρώνεια.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Tραυματίες παραμένουν οι Δημήτρης Στάμου και Εμάνουελ Περόνε με τον πρώτο να ακολουθεί ξανά ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση στη Μίκρα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και αερόβια παιχνίδια με μπάλα. Η προπόνηση της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Λόλα στην Σουρωτή, ενώ αυτή του Σαββάτου θα λάβει χώρα ξανά στη Μίκρα.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο (15/10)

Παναιτωλικός - Κέρκυρα (16.00)

Αστέρας - Πλατανιάς (18.15)

Πανιώνιος - Ολυμπιακός (20.30)

Κυριακή (16/10)

Παναθηναϊκός - Ξάνθη (16.00)

Ατρόμητος - Βέροια (18.15)

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός (18.15)

ΠΑΟΚ - Ηρακλής (20.30)

Δευτέρα (17/10)

ΑΕΛ - ΑΕΚ (19.30)

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη βαθμολογία στη Super League και όχι μόνο.

Photo credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ