STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (12/4)

Τα νέα των ομάδων της Super League (12/4)
ΠΑΣ, Πλατανιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Κυριακή (17/4) είναι πογραμματισμένη η 30ή και τελευταία αγωνιστική της Super League και το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην ομάδα που θα κατακτήσει την 6η θέση. Διαβάστε τα νέα των ομάδων.

Για τις αναμετρήσεις της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Super League προετοιμάζονται οι ομάδες και φτάνοντας στο τέλος της εβδομάδας οι ρυθμοί στις προπονήσεις έχουν ανέβει. Οι προπονητές προετοιμάζουν τα πλάνα τους έχοντας να αντιμετωπίσουν απουσίες αλλά και επιστροφές.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (12/4) στο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία τηου Ατρόμητου για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην Μυτιλήνη εναντίον της Καλλονής έκαναν αποθεραπεία και spa. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, συμπεριλαμβανόμενου του Μπίτολο.

* Το αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη θα επισκεφθεί αύριο το πρωί γκρουπ μαθητών του Εκπαιδευτικού Ομίλου «Ιπποκράτειος. Με καθηγητή τον Κώστα Κατσουράνη που αγωνίστηκε πέρσι για έξι μήνες τον Ατρόμητο, την τελευταία στην Ελλάδα ομάδα της πολύ μεγάλης καριέρας του.

Ο Κατσουράνης διδάσκει στους μαθητές την προπονητική με κατεύθυνση το ποδόσφαιρο και η επίσκεψη στο αθλητικό μας κέντρο γίνεται στο πλαίσιο της εκπαίδευσης τους από τον σπουδαίο παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή.

ΞΑΝΘΗ

Το απόγευμα της Τρίτης (12/4) επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων η Ξάνθη μετά την ισοπαλία για την 29η αγωνιστική με αντίπαλο την Βέροια εκτός έδρας. Το τεχνικό επιτελείο έδωσε τις οδηγίες του στους ποδοσφαιριστές με τον Κώστα Φλίσκα και τον Αντριάν Λουσέρο να ακολουθούν ατομική προγράμματα. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Καρίμ Σολτάνι μετά την ποινή της μιας αγωνιστικής. Στο σημερινό πρόγραμμα μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου στην κατοχή μπάλας, στο presing και στις ασκήσεις τακτικής.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Αρκετές απουσίες για τον Ηρακλή στην προπόνηση της Τρίτης (12/4). Δεν ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα οι Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Λάζαρ και Μπουλούτ, που συνέχισαν με ατομικό, ενώ ο απών ήταν και ο Λεοζίνιο, που υπέστη αιμάτωμα στο δεξί πόδι από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Αδεια είχε εξασφαλίσει ο Βέλλιος, που δεν έδωσε το παρώ, ενώ εκτός παραμένει και ο Λουκίνας.

ΒΕΡΟΙΑ

Χαλάρωμα περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν oι Battion και Γεωργιάδης, ενώ το πρόγραμμα αποκάταστασης συνέχισαν οι Abdoun, Kola και Edjenguele. Η προετοιμασία ενόψει Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται την Τετάρτη (13/4) με πρωινή προπόνηση (11:00) στο προπονητικό κέντρο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού την Τρίτη, μετά το ρεπό της Δευτέρας. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία για τους παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στα τελειώματα, με τον Χρήστο Τζάνη να ακολουθεί το πρώτο μέρος της προπόνησης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά. Για τους υπόλοιπους το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια ειδικής αντοχής και τελειώματα φάσεων. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση την Τετάρτη στις 11:00.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κατατέθηκε η έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος για την αρνητική πρωτόδικη απόφαση που αφορά στην αδειοδότηση. Η απόφαση στη δευτεροβάθμια επιτροπή θα έχει γίνει γνωστή μέχρι την Παρασκευή (15/4).

Η 30ή αγωνιστική (17/4)

Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 19.00

Αστέρας - Βέροια 19.00

Ηρακλής - Παναιτωλικός 19.00

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 19.00

Ολυμπιακός - Καλλονή 19.00

Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 19.00

Πανιώνιος - Ατρόμητος 19.00

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 19.00

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ