STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (11/5)

Τα νέα των ομάδων της Super League (11/5)
μπάλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αρκετές αποχωρήσεις παικτών είχαμε με το ξεκίνημα της εβδομάδας από ομάδες της Super League. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Οι καλοκαιρινές διακοπές για τις ομάδες της Super League πλησιάζουν όμως ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα πολλοί σύλλογοι αποχαιρέτησαν παίκτες-βαρόμετρα και πλέον αναζητούν τους αντικαταστάτες τους.

Ας δούμε τα νέα των ομάδων αναλυτικά:

ΞΑΝΘΗ

Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελούν δυο σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Χρήστο Καρυπίδη και Παντελή Καπετάνο. Μάλιστα η Ακριτική ΠΑΕ ευχαρίστησε τα δυο παιδιά με ανακοίνωση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου. ο Ραζβάν Λουσκέσκου αναζητεί παίκτες για τη μεσαία γραμμή και ίσως έχουμε εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΒΕΡΟΙΑ

Προθεσμία μέχρι τις 12/5 έτσι ώστε να διακανονίσει όλες τις εκκρεμότητες που έχει με ποδοσφαιριστές έχει πάρει η ΠΑΕ Βέροια. Σε διαφορετική περίπτωση θα απορριφθεί ο φάκελος της και θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στον προγραμματισμό. Στον αέρα βρίσκεται και η παραμονή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο οποίος περιμένει να μάθει τις εξελίξεις.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Πετράκης δεν είχε στη διάθεση του τους Ακόστα, Ναδάλες και Φερφελή. Από εκεί και πέρα γίνεται προσπάθεια για να παραμείνουν παίκτες που θεωρούνται κομβικοί στην ομάδα (Μανιάς, Ίλιτς, Στρούνα).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Συνεχίζεται η αναζήτηση τεχνικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στη λίστα βρίσκονται τα γνωστά ονόματα των Χριστόπουλου και Παντελίδη, ενώ στα υπόψιν υπάρχει και ο Νίκος Καραγεωργίου. Πάντως δεν θα κάνει εντύπωση αν οι Βοιωτοί πάνε σε όνομα έκπληξη, ενώ ο προγραμματισμός συνεχίζεται κανονικά με τον Λεβαδειακό να χτυπάει την πόρτα σε παίκτες ελεύθερους από την Super League.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μόλις λίγους μήνες κράτησε η συνεργασία του Παναιτωλικού με τον Ίλια Αλεξίεβιτς. Ο Λευκορώσος διεθνής μέσος έλυσε τη συνεργασία του με τα "καναρίνια" που πάνε για μεγάλο ξεσκαράρισμα στο ρόστερ τους. Μέσα σε όλα οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν μέσα στην εβδομάδα απάντηση για τον Μεντόσα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μέχρι την Κυριακή 15/5 θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στο στρατόπεδο του Πλατανιά, ενώ το ξεκίνημα της περιόδου αναμένεται στα τέλη Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα θα γίνει προσπάθεια να υπάρξουν ανανεώσεις σε συμβόλαια και ίσως κάποιες πωλήσεις που θα ενισχύσουν τα ταμεία. Ο Γιώργος Παράσχος και οι άνθρωποι της ομάδας θα δουλέψουν τον προγραμματισμό τις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά τον Βάντερσον, ο έμπειρος αριστερός μπακ δεν τα έχει βρει ακόμα, όμως η διαφορά δεν είναι μεγάλη.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Από τα χείλη του Παπαθανασάκη κρέμονται όλοι στον Ηρακλή, αφού ο ιδιοκτήτης της ομάδας θα ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον της ομάδας την Παρασκευή (20/5) ή και νωρίτερα. Μέχρι τότε γίνονται προσπάθειες να τακτοποιηθούν οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ εξετάζονται και προτάσεις για παίκτες της ομάδας με πρώτη και καλύτερη αυτή για τον Βέλλιο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η παραμονή του Τραϊανού Δέλλα ήταν το σημαντικότερο γεγονός των τελευταίων ημερών στον Ατρόμητο, οπότε πλέον έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο. Παρελθόν αποτελεί ο Σουμπίνιο, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει συζήτηση με τους Μπρίτο, Λαζαρίδη και Γκορμπούνοφ.

Photo Credits: Action images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ