STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (11/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (11/3)
μπάλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων της Super League που αγωνίζονται την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα (13-14/3).

Ο Κοστίν Λάζαρ ανεβάζει στροφές και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ηρακλή για το ματς με την Βέροια. Κανένα πρόβλημα στον Ατρόμητο, δουλειά στην επίθεση από τον Παράσχο. Διαβάστε τα νέα των ομάδων της Super League που δεν αγωνίζονται το ερχόμενο Σάββατο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς προβλήματα τιμωρημένων και τραυματιών συνεχίστηκε το πρόγραμμα των παικτών του Ατρομήτου ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα. Ο Τραϊανός Δέλλας ξεκούρασε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που αισθάνεται κόπωση, όμως δεν αναμένεται να μείνει εκτός με τους Αρκάδες.

Από εκεί και πέρα μετά το πέρας της προπόνηση, αντιπροσωπία παικτών (Αντρέι Γκορμπούνοφ, Αλέξανδρος Κούρος, Δημήτρης Γροντής) επισκέφθηκαν το 11Λύκειο Περιστερίου για να μοιράσουν εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής. Στο λύκειο αυτό που γειτνιάζει με το αθλητικό κέντρο φοιτούν όλοι οι παίκτες των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ που είναι από την επαρχία αλλά και οι επαγγελματίες Λημνιός, Νάτσος.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Τα ευχάριστα για τον Νίκο Παπαδόπουλο συνεχίστηκαν και την Παρασκευή. Οι τραυματίες ανέβαζουν στροφές και μάλιστα ο Λάζαρ είναι πιθανό να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με την Βέροια. Θυμίζουμε πως εκτός παραμένουν οι τιμωρημένοι Αριστερέλης Καρασαλίδης, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, Κοσμάς, Τσιλιανίδης (ο δεύτερος είναι και τραυματίας).

Το πρόγραμμα πάντως την Παρασκευή ήταν χαλαρό με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει βάση στην τακτική.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τακτική σε μικρούς χώρους είχε το πρόγραμμα του Πλατανιά στο μεγαλύτερο μέρος του. Ο Γιώργος Παράσχος δούλεψε επίσης στην επίθεση και συγκεκριμένα στα τελειώματα, αφού οι παίκτες του δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούν να σκοράρουν με άνεση.

Εκτός έμεινε ο Τσουράκης που ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και το Σάββατο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάσταση του έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να παίξει την Κυριακή με τον Λεβαδειακό.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πρωινή προπόνηση για τους "κροκόδειλους". Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έδωσε έμφαση στην τακτική και ζέσταμα, παιχνίδια 5-2 με μπάλα και ασκήσεις ταχυδύναμης. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ ανάλογα με τη θέση που αγωνίζονται και δούλεψαν στην τακτική, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης παρακολούθησαν βίντεο.

Ο Χρήστος Τζάνης συνέχισε το δικό του πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμος, ενώ ο Χρήστος Ζδράβος ταλαιπωρείται από ίωση.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασκήσεις εκπαιδευτικών τετραγώνων και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της Βέροιας. Ο Δημήτρης Ελεύθερόπουλος είδε τους Μπατιόν, Λόπεθ, Όστοϊτς και Μάνο να κάνουν ατομικό πρόγραμμα, ενώ αποκατάσταση έκαναν οι Βεργώνης, Κόλα, Νάστος και Ενγκεγκουέλε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Δυο απώλειες είχε την Παρασκευή ο Άκης Μάντζιος, καθώς είδε τους Βαλερί Ντομοβτσίσκι και Σαχίρ Μπελγκαζουανί να μένουν εκτός προγράμματος. Ο δεύτερος μάλιστα έχει ενοχλήσεις στη μέση, οπότε μένει να δούμε πόσο καιρό θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ