STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (1/4)

Τα νέα των ομάδων της Super League (1/4)
μπάλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυο μέρες έμειναν μέχρι την έναρξη της 28ης αγωνιστικής. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων της Super League που φορτσάρουν ενόψει των κρίσιμων αγώνων.

Δυο επιστροφές για τον Ηρακλή και μία απώλεια, χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος. Προετοιμασία για το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ στον Πανιώνιο. Πλάνα για την επίθεση από τον Πετράκη που δεν έχει στη διάθεση του τους Μανιά, Σκόνδρα. Αναλυτικά τα νέα των ομάδων.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αύριο (2/4) το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Περιστερίου. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Η σημερινή προπόνηση έγινε στο αθλητικό κέντρο με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών.

ΞΑΝΘΗ

Στην πρώτη προπόνηση του Απριλίου, η SKODA Ξάνθη γυμνάστηκε σε δύο γκρουπ. Τόσο το πρώτο που ξεκίνησε λίγο πριν τις 11:00 όσο και το δεύτερο που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00, δούλεψαν σε τομείς της επιθετικής τακτικής και στα τελειώματα φάσεων ενώ στην προθέρμανση υπήρξαν ασκήσεις ταχύτητας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παπαστεριανός και Ορφανίδης ενώ επέστρεψε και ο Κασά Καμαρά μετά την κλήση του στην Εθνική Μαυριτανίας. Το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα λόγω τιμωρίας ποδοσφαιριστή του.

Εν τω μεταξύ νωρίς το πρωί της Παρασκευής, το αθλητικό κέντρο της SKODA ΞΑΝΘΗ στα Πηγάδια, είχε την χαρά να φιλοξενήσει το 6ο Δημοτικό Σχολείο. Οι νεαροί μαθητές και οι νεαρές μαθήτριες επισκέφθηκαν και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της SKODA ΞΑΝΘΗ, γνωρίζοντας από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Τριάδη, Βασίλη Σκούρτη, Χρήστο Λισγάρα, Χρήστο Καρυπίδη, Αντριάν Λουσέρο, Λουίτζι Τσέναμο και Μανώλη Παπαστεριανό απάντησαν σε κάθε ερώτηση των παιδιών, υπογράφοντας αυτόγραφα, μπλούζες και μπάλες. Η ευχάριστη επίσκεψη των μαθητών ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα παρακολουθώντας μέρος της προπόνησης.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασκήσεις στημένων φάσεων και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας". Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο Βεργώνης ενώ δεν προπονήθηκε και σήμερα ο Youssouf (κλινήρης).

Παράλληλα, τo ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν oι Μπατιόν, Αμπντούν και Γεωργιάδης, ενώ το πρόγραμμα αποκάταστασης συνέχισαν οι Κόλα και Εντζεγκουέλε.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (03/04-19:00). Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις τεχνικής, με τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού να δουλεύουν στη συνέχεια στην κυκλοφορία της μπάλας καθώς επίσης και στην αμυντική και την επιθετική τακτική και στα τελειώματα των φάσεων.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σε θέματα τακτικής (αμυντική και επιθετική) αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού αναλώθηκε η προπόνηση του Παναιτωλικού την Παρασκευή. Από το πρόγραμμα απουσίασε με σχετική άδεια από τον Γιάννη Μαντζουράκη ο Κλέσιο.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς της Κυριακής στους Αλεξίεβιτς και Κέβιν που γυμνάστηκαν μόνοι τους ενώ ο δεύτερος είναι και τιμωρημένος. Η προετοιμασία του Παναιτωλικού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί στις 11.30 στο Emileon και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία, πριν την αναχώρηση για Λιβαδειά, προπόνηση της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Πετράκης είδε τους Μανιά και Σκόνδρα να γυμνάζονται μόνοι τους αλλά και πάλι οι δυο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Λεβαδειακό καθώς είναι τιμωρημένοι.

Το πρόγραμμα που είχε προετοιμάσει ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του περιλάμβανε ασκήσεις ομαδικής επιθετικής και αμυντικής τακτικής και στατικές φάσεις. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στη Λιβαδειά στις 17:00.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωση για τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι εξέδωσε η ΠΑΕ, τελειώνοντας ουσιαστικά τους Στάθη και Γιάχιτς: "Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές των οποίων λήγουν τα συμβόλαια.
Στους ποδοσφαιριστές αυτούς δε συμπεριλαμβάνονται οι Στάθης Ιωάννης και JahićSanel, στους οποίους η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εύχεται καλή συνέχεια".

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Έμφαση στις λεπτομέρειες έδωσε στην σημερινή προπόνηση ο Γιώργος Παράσχος. Συγκεκριμένα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος περιλάμβανεpassing game, καθώς και τελειώματα φάσεων, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Κουλιμπαλί επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση. Ο Αποστολόπουλος και ο Μενδρινός έκαναν θεραπεία, ενώ εκτός έμειναν οι Ράμος και Τσιμόντζι που ανέβασαν πυρετό.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε φουλ ρυθμούς έχουν μπει πια Χουάντερσον και Μοντέιρο και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα μπει κάποιος από τους δυο στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα. Από εκεί και πέρα ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι συνέχισε το δικό του ατομικό πρόγραμμα. Εκτός ήταν και ο Λάζαρ που έχει μείνει πίσω.

Η 28η αγωνιστική (Κυριακή 3/4)

ΑΕΛ Καλλονής - ΑΕΛ 19:00 NS4, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 19:00 NS24, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Ηρακλής - Αστέρας 19:00 NS7, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 NS EXTRA1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Ολυμπιακός - Πανθρακικός 19:00 NS3, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Παναθηναϊκός - Βέροια 19:00 NS6, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 19:00 NS2, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Πλατανιάς - Ξάνθη 19:00 NS EXTRA2, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ