STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (1/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (1/3)
Ξάνθη, Παναιτωλικός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος μετρά αντίστροφα για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ, καρέ απόντων στον Πλατανιά, χωρίς Μιχαήλ με Καλλονή ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μπέρτος και Λουσέρο εκτίουν για την Ξάνθη με ΑΕΛΚ.

Για τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής (5-6-7/3) προετοιμάζονται οι ομάδες της Super League. Το Sport24.gr συγκεντρώνει τα νέα όλων των "στρατοπέδων" ενόψει Σαββατοκύριακου και σας τα μεταφέρει...

SKODA ΞΑΝΘΗ

"Γεμάτο" ήταν το πρωινό της Ξάνθης. Αρχικά τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και γυμνάστηκαν σε εντατικούς ρυθμούς στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλλονή. Μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, σειρά είχε η προθέρμανση με αερόβιο τρέξιμο και passing game ενώ ακολούθησαν οι ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα που δεν θα έχει στη διάθεσή της τους τιμωρημένους Μπέρτο και Λουσέρο για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής.

Μετά το πέρας της προπόνησης αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον team manager Γιώργο Κασναφέρη, τον υπεύθυνο αποκατάστασης Γιώργο Τσονάκα και τους ποδοσφαιριστές Νικολάι Ντιμιτρόφ, Σάκη Γκαραβέλη, Παναγιώτη Τριάδη και Πέτρο Ορφανίδη, επισκέφθηκε το Μουσικό Γυμνάσιο που βρίσκεται στη Διομήδεια Ξάνθης. Εκεί η Skoda Ξάνθη είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους μαθητές και τις μαθήτριες κληρώνοντας προσκλήσεις για το επόμενο παιχνίδι, t-shirt της ομάδας ενώ κανείς δεν αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφα ή να βγει φωτογραφίες. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας για αρκετή ώρα "ανακρίθηκαν" από τους μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις αθλητικής κυρίως φύσεως.

ΒΕΡΟΙΑ

Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με το Λεβαδειακό (6/3, 17:15) στο Δημοτικό Στάδιο. Χαλάρωμα ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού, ενώ οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν εναντίον της Κ20 σε εσωτερικό διπλό. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Battion, όπως οι Βεργώνης, Kola και Νάστος πρόγραμμα αποκατάστασης. Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο μα πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με αποθεραπεία και spa για τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες εναντίον του Ηρακλή και προπόνηση για τους υπόλοιπους, ο Ατρόμητος έστρεψε από σήμερα την προσοχή της στο ματς κυπέλλου της Πέμπτης με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για το Κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλα υποβλήθηκε σε οδοντικό έλεγχο ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο του προγράμματος «European Association for Sports Dentistry» που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και αφορά επαγγελματίες υψηλού επιπέδου. Ο έλεγχος που πραγματοποιείται από τον χειρουργό-οδοντίατρο Αθανάσιο Στάμου θα ολοκληρωθεί με το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών. Μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες γευμάτισαν στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

ΚΑΛΛΟΝΗ

Στο προπονητικό κέντρο στους Λάμπου Μύλους πραγματοποιήθηκε το σημερινό πρόγραμμα της Καλλονής στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη την προσεχή Κυριακή 6/3. Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρούς χώρους, παιχνίδια με στηρίγματα και ασκήσεις τακτικής. Απόντες ήταν οι Βαλιός και Χιντασέλι ενώ οι Στρατηλάτης, Καλτσάς και Μπλάζιτς (κάκωση στο γόνατο) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Ραφαήλ Γιουκαρής επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς ενώ ο Ούγκο Ούκα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα από την Ιταλία. Ο Λούκας Φαβάλι συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του με τον ΠΑΟΚ την 27η αγωνιστική.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Νίκος Ζιαμπάρης και Λευτέρης Ιντζόγλου παρουσιάστηκαν στον Στρατό (Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού της Θήβας) το πρωί της Τρίτης (1/3). Η ΠΑΕ κάνει ενέργειες ώστε αμφότεροι να είναι πίσω στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Πέμπτη (3/3), ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εκτός είναι Μπαρτολίνι με πρόβλημα στους προσαγωγούς, όπως και ο Σαραμαντάς που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή. Θα τον αντικαταστήσει ο Βασίλης Καραγκούνης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τριποτσέρης και Μουλόπουλος είναι τιμωρημένοι για το προσεχές παιχνίδι με τη Βέροια. Αμφίβολος εξακολουθεί και παραμένει ο Ουόν, όπως και ο Βερέμκο, για τον οποίο εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση. Τραυματίας είναι ο Ντομοβτσίσκι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προπόνηση ταχύτητας στην αντοχή, ασκήσεις συνεργασίας με εκμετάλλευση ελεύθερου χώρου και δίτερμα, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Ατομικό ακολούθησε ο Αλεξίεβιτς και θεραπεία έκανε ο Κουτρομάνος. Απουσίασε ο τραυματίας Παπάζογλου. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, έπειτα από το ρεπό που είχαν τη Δευτέρα. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα και προπόνηση σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με παιχνίδια 5-2 και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα για όσους παίκτες αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, με τους υπόλοιπους να δουλεύουν πιο έντονα υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Γιάννης Χρήστου, ο οποίος ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον προσαγωγό μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής, ενώ ο Αντώνης Λαδάκης και ο Χρήστος Μελίσσης γυμνάστηκαν ατομικά και ο Χρήστος Τζάνης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 11:30 το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με το βάρος να πέφτει στις ασκήσεις με μπάλα, στα παιχνίδια έξι εναντίον έξι και σε ασκήσεις που αφορούσαν την μετάβαση από την μια περιοχή στην άλλη (transition game) συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (5/3/16, 17:15). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Γουνδουλάκης, ο Ιτούα και ο Μενδρινός, ενώ ο Ράμος συνέχισε τη θεραπεία του.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς τους Τσουκαλά, Ακόστα, Πασχαλάκη οι οποίοι είχαν άδεια πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια σε σταθμούς και παιχνίδια επίτευξης τέρματος. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 12:00. Ο Αλέξης Μιχαήλ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Καλλονή.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο 5 Μαρτίου

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 15.00

Πλατανιάς - Πανιώνιος 17.15

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 19.30

Κυριακή 6 Μαρτίου

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 15.00

Ξάνθη - Καλλονή 17.15

Βέροια - Λεβαδειακός 17.15

Ηρακλής - Ολυμπιακός 19.30

Δευτέρα 7 Μαρτίου

Αστέρας - ΑΕΚ 19.30

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ