STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμιών στη Super League

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα κριτήρια ισοβαθμίας που θα ισχύουν στη Super League για την τρέχουσα σεζόν. Παραμένουν ως έχουν τα τρία πρώτα (σύνολο βαθμών, διαφορά τερμάτων, καλύτερη επίθεση), ακολουθούν τροποποιήσεις.

Τα κριτήρια ισοβαθμίας στη Super League για τη σεζόν 2017/18 έχουν τροποποιηθεί βάσει ΚΑΠ/ΕΠΟ, αν και τα τρία πρώτα παραμένουν ως έχουν σε σχέση με τα ισχύοντα της περυσινής σεζόν. Πρώτο κριτήριο, δηλαδή, παραμένει το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά εκ των ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.

Εάν προκύψει και πάλι ισοβάθμηση, ακολουθεί η διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες κι ακολούθως (εάν ούτε αυτό το κριτήριο ικανοποιείται) η καλύτερη επίθεση στους μεταξύ τους αγώνες. Έπονται η συνολική διαφορά τερμάτων και η καλύτερη επίθεση στο σύνολο των ματς. Τελευταίο κριτήριο είναι η καλύτερη άμυνα στο σύνολο των ματς του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1/ Στις ισοβαθμίες τα κριτήρια κατάταξης κατά σειρά είναι τα εξής:

- Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω πίνακα προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.

- Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.

- Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στους μεταξύ τους αγώνες που έχει η κάθε ομάδα.

- Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

- Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

- Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβαθμία ομάδων τότε συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ