STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Ναζλίδης INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για το πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Τρία παιχνίδι το Σάββατο για την 14η αγωνιστική. Ο Πανθρακικός πήρε πολύτιμο βαθμό στην Θεσσαλονίκη επί του Πανθρακικού, ενώ ο ΠΑΣ έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Κρήτη και την έδρα του Πλατανιά. Τέλος Πανιώνιος και ΑΕΚ πήραν από έναν βαθμό.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο "Καραϊσκάκης". Αργότερα ο Ατρόμητος στο 94ο λεπτό κέρδισε την Καλλονή, ενώ Ξάνθη και Βέροια έμειναν στο 1-1. Το Σαββατοκύριακο έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει με 2-0 τον Αστέρα.

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 1-0

Κακός ο Ολυμπιακός στο Φάληρο, νίκησε δύσκολα τον Παναιτωλικό με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Ντομίνγκες. Έχασε πέναλτι (55') ο Αργεντίνος, με δέκα οι Αγρινιώτες από το 45' μετά την αποβολή του Κυριακίδη.

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2-0

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, στην άδεια Λεωφόρο, που τον φέρνει προσωρινά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δικαιούταν ένα γκολ ο Αστέρας.

Ατρόμητος - ΑΕΛ Καλλονής 1-0

Βαθιά "ανάσα" για τον Ατρόμητο. Με γκολ του Λε Ταλέκ στο 90'+4' οι Περιστεριώτες, νίκησαν 1-0 την Καλλονή, που λύγισε στο φινάλε. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι νησιώτες, που είναι πλέον στην τελευταία θέση της Super League.

Ξάνθη - Βέροια 1-1

Ξάνθη και Βέροια έμειναν στο 1-1 σε ένα παιχνίδι με δυο πέναλτι, πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και ελάχιστες τελικές προσπάθειες.

Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα διατήρησε την παράδοση που τον θέλει αήττητο από τον Πλατανιά και με το πρώτο γκολ του Γιάκου στο πρωτάθλημα πανηγύρισε τους πρώτους τρεις πόντους μακριά από τα Ιωάννινα.

Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-1

Με τους Μπουμάλ (37') και Μπαρμπόζα (56') να σκοράρουν δύο εξαιρετικά γκολ στη Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και ΑΕΚ αρκέστηκαν στο τελικό 1-1. Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς ο "Δικέφαλος" μετά την αποβολή του Άρθο (68').

Ηρακλής - Πανθρακικός 0-0

Σε ένα ματς με λίγες, αλλά καλές, φάσεις Ηρακλής και Πανθρακικός πήραν από ένα βαθμό. Φωνάζουν οι γηπεδούχοι για μία κομβική φάση στο δεύτερο μέρος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ