STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Αμπντούν Σελίν INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για το πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super league.

Τρία παιχνίδια το Σάββατο για την Super League. Ο Πανιώνιος νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Πανθρακικός πήρε σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου. Τέλος το βράδυ ο Ηρακλής νίκησε με 1-0 τον Παναθηναϊκό.

Την Κυριακή η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό, ενώ ο Λεβαδειακός με 1-0 την Ξάνθη. Πλατανιάς και Βέροια έμειναν στο 0-0. Τέλος το βράδυ ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 τον Αστέρα.

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 2-0

Γιόχανσον και Τζεμπούρ οδήγησαν την ΑΕΚ στο «τρίποντο» απέναντι στον Παναιτωλικό με τους "κιτρινόμαυρους" να επικρατούν με 2-0 επί της ομάδας του Αγρινίου. Έχασε πέναλτι ο Μάνταλος, με δέκα ολοκλήρωσε το ματς ο Παναιτωλικός.

Λεβαδειακός - Ξάνθη 1-0

Μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός νίκησε με 1-0 την Ξάνθη χάρη στο ψαλιδάκι του Ντομοβτσίσκι στο 33ο λεπτό. Δυο δοκάρια για τους γηπεδούχους.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 3-1

Με δύο γκολ του Φορτούνη (72' πεν., 80') και ένα του Ιντέγε (86'), ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-1 του μαχητικού Αστέρα στο Φάληρο και έκανε το "11 στα 11" στη Super League. Το γκολ των φιλοξενούμενων ο Γιάννου στο 90+2'.

Ατρόμητος - Πανθρακικός 1-2

Ο Πανθρακικός πανηγύρισε την πρώτη φετινή του νίκη, επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου. Πέμπτη σερί εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος ακόμα δεν έχει γευτεί ούτε έναν πόντο σε τρία ματς στον πάγκο των Περιστεριωτών.

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Παίζοντας έξυπνο ποδόσφαιρο ο Πανιώνιος νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα. Σπουδαίο ματς από τον Ανσαριφάρντ που πέτυχε και τα δυο τέρματα.

Ηρακλής - Παναθηναϊκός 1-0

Ο Ηρακλής κέρδισε 1-0 τον Παναθηναϊκό με τον Βέλλιο να αναδεικνύεται σε χρυσό σκόρερ για την ομάδα του "Γηραιού". Ανύπαρκτο το τριφύλλι στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε την απόδοση του χωρίς να καταφέρει να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος.

Πλατανιάς - Βέροια 0-0

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Βέροια αλλά δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που είχε κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας που συνέχισε αήττητη εκτός έδρας για ένα ακόμη ματς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ