STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Οικονόμου Χέρεα INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για το πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Δυο παιχνίδια περιλάμβανε το μενού της 11ης αγωνιστικής για το Σάββατο. Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο, ενώ αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 2-1 της Καλλονής. Το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό διεκόπη οριστικά.

Την Κυριακή ο Πλατανιάς νίκησε με 2-1 τον Λεβαδειακό, ενώ η Ξάνθη κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του γκέλαρε εντός φέρνοντας 0-0 με τον Παναιτωλικό. Τέλος η ΑΕΚ αν και δύσκολα πήρε το τρίποντο στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού.

Πανθρακικός - ΑΕΚ 1-2

Η ΑΕΚ χωρίς να πιάσει σούπερ απόδοση αλλά και χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα, νίκησε με 2-1 στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό. Ήταν η πρώτη νίκη του Πογέτ στον πάγκο της Ένωσης.

Ξάνθη - Πανιώνιος 2-0

Δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά για την Ξάνθη να κερδίσει με 2-0 τον Πανιώνιο στα Πηγάδια. Όμορφο ποδόσφαιρο από τους γηπεδούχους που ανεβαίνουν στην βαθμολογία.

Πλατανιάς - Λεβαδειακός 2-1

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος του Λεβαδειακού στα Περιβόλια, χρειάστηκε όμως την είσοδο του Λεονάρντο Ράμος στην επανάληψη ο οποίος με γκολ και ασίστ συνέβαλε στα μέγιστα για το τελικό 2-1.

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-0

Ο Νίκο Φερνάντες αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τον Αστέρα, καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ τον Αρκάδων απέναντι στον Ατρόμητο. Τέταρτο σερί 1-0 στην Τρίπολη.

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 2-1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας για κορυφαίο τον Μανιά που σκόραρε δυο φορές (7', 79'), νίκησε με 2-1 την Καλλονή και έφτασε τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους επτά. Παράπονα για την διαιτησία από τους Μυτιληνιούς.

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 0-0

Ο ΠΑΟΚ "κόλλησε", έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα κόντρα στο καλοστημένο σύνολο του Μαντζουράκη. και μετρά πλέον 9 χαμένους βαθμούς σε έξι ματς στην έδρα του.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ