STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Γιουσούφ Ουόν INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για το πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Τρία παιχνίδια το Σάββατο για την 10η αγωνιστική. Ο Πανιώνιος νίκησε με 2-1 τον Πλατανιά στην Νέα Σμύρνη, ενώ η Καλλονή έμεινε στο "Χ" με την Ξάνθη στην Μυτιλήνη. Τέλος ο Παναθηναϊκός νίκησε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Την Κυριακή το μεσημέρι ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Ηρακλή, ενώ αργότερα ο Πανθρακικός τσίμπησε βαθμό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ στο εντυπωσιακό 3-3! Η Βέροια παρέμεινε αήττητη εκτός έδρας μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό. Στο τελευταίο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, ο Αστέρας νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ - Αστέρας 0-1

Με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 90ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με τη νίκη 1-0 στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ του Γκουστάβο Πογέτ.

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-3

Δύο γκολ του Ροντρίγκες και ένα του Αθανασιάδη δεν ήταν αρκετά, αφού ο Πανθρακικός με μπροστάρη τον Μπαϊκαρά (δύο γκολ) πήρε παλικαρίσια ισοπαλία με 3-3

Λεβαδειακός - Βέροια 1-1

Χάρη σε δυο γκολ της... ίδιας ομάδας, Λεβαδειακός και Βέροια έμειναν στο 1-1 στην Λιβαδειά. Αήττητη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα παρέμεινε η "βασίλισσα" μαζί με Ολυμπιακό και Ξάνθη.

Ολυμπιακός - Ηρακλής 2-0

Με κορυφαίο τον Μαζουακού και σκόρερ τους Μιλιβόγεβιτς (20'), Ιντέγε (61'), ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Ηρακλή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με σκορ 2-0 και έκανε το "10 στα 10" στην Super League.

Πανιώνιος - Πλατανιάς 2-1

Ο Πανιώνιος χάρη στα γκολ των Καραμάνου κι Ανσαριφάρντ νίκησε με 2-1 τον Πλατανιά, στη Νέα Σμύρνη, και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις του στη φετινή Super League.

ΑΕΛ Καλλονής - Ξάνθη 2-2

Σε ένα ματς που ο διαιτητής έβγαλε 13 φορές την κίτρινη κάρτα, Καλλονή και Ξάνθη έμειναν στο 2-2 με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 94ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 1-2

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 γύρισε το ματς σε 2-1 μέσα σε 12 λεπτά και πήρε μια νίκη ψυχολογίας.

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Νίκη για πρώτη φορά μετά την 3η αγωνιστική για τον Παναιτωλικό, που επιβλήθηκε με 2-1 στο Αγρίνιο του ΠΑΣ Γιάννινα. Πρώτο τρίποντο και για τον Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο των "καναρινιών".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ