STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Κρισάντους Αραβίδης INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για την 6η αγωνιστική της Super League.

Τρία παιχνίδια το Σάββατο για την 6η αγωνιστική. Ο Λεβαδειακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έχασε με 3-1 από τον Λεβαδειακό. Στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος έκανε πάρτι και νίκησε με 5-1 τον Παναιτωλικό. Τέλος το ματς Ξάνθη - Παναθηναϊκός οι πράσινοι κέρδισαν με 1-0 και παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

Την Κυριακή η ΑΕΚ νίκησε έστω και δύσκολα με 1-0 τον Ατρόμητο. Αργότερα η Βέροια πήρε σπουδαίο διπλό στην Μυτιλήνη επί της Καλλονής, ενώ ΠΑΣ και Ηρακλής έμειναν στο 2-2. Τέλος, ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαίο διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 2-0.

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-3

Με τρία γκολ μέσα σε επτά λεπτά ο Λεβαδειακός, επικράτησε 3-1 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 30'. Έγραψε ιστορία ο Βαγγέλης Μάντζιος, δύο γκολ και μία ασίστ.

Παναιτωλικός - Πανιώνιος 1-5

Παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Πανιώνιος διέλυσε με 5-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Σπουδαίο ματς από τον Μπουμάλ.

Ξάνθη - Παναθηναϊκός 0-1

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε για πρώτη φορά, επί ημερών Αναστασίου στην Ξάνθη, και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Ολυμπιακό περιμένοντας στραβοπάτημα του στην Τούμπα.

ΑΕΚ - Ατρόμητος 1-0

Το περιπετειώδες γκολ του Μακόλεϊ Κρισάντους αρκούσε προκειμένου η ΑΕΚ να νικήσει με 1-0 τον Ατρόμητο, ο οποίος είχε δοκάρι στο 92ο λεπτό.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής 2-2

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε δύο φορές το προβάδισμα στο ματς με τον Ηρακλή, ο οποίος ισοφάριζε κάθε τρία λεπτά μετά τα γκολ που δεχόταν. Τελικό 2-2 στους Ζωσιμάδες, δοκάρι είχε ο Γηραιός με τον Πασά (59').

ΑΕΛ Καλλονής - Βέροια 0-1

Με τον Αμπντούν να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μερεμπασβίλι, η Βέροια πήρε τη νίκη με 1-0, στη Λέσβο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, επί της Καλλονής.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-2

Με δυο γκολ στα πρώτα 35 λεπτά του ματς, ο Ολυμπιακός "τελείωσε" το ντέρμπι της Τούμπας στο άψε-σβήσε. Έξι στα έξι, με συνοπτικές διαδικασίες για τους πρωταθλητές και τον Ρομπέρτο να αναλαμβάνει τα υπόλοιπα στο δεύτερο μέρος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ