STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Μάντζιος INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για την 5η αγωνιστική της Super League.

Τρία παιχνίδια το Σάββατο (26/9). Η Καλλονή διέλυσε με 5-1 τον Παναιτωλικό και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ηρακλής και Ξάνθη έμειναν στο 1-1 σε ένα ματς με πολλά νεύρα. Τέλος ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 5-1 τον ΠΑΣ στο "Καραϊσκάκης".

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός αν και δυσκολεύτηκε νίκησε με 1-0 τον Πλατανιά. Λίγο αργότερα Πανιώνιος και Πανθρακικός έμειναν στο 1-1, ενώ ο Λεβαδειακός πήρε σημαντική νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Τέλος ο ΠΑΟΚ κέρδισε με ανατροπή του σκορ τον Ατρόμητος με 2-1 στο Περιστέρι.

ΑΕΛ Καλλονής - Παναιτωλικός 5-1

Παίζοντας το καλύτερο παιχνίδι της στην Super League, η ΑΕΛ Καλλονής διέλυσε με 5-1 τον Παναιτωλικό στην Μυτιλήνη και άρχισε να ανασαίνει βαθμολογικά.

Ηρακλής - Ξάνθη 1-1

Ο Ηρακλής με τον Βέλλιο να πετυχαίνει γκολ μετά από 4,5 χρόνια με την φανέλα του "γηραιού" πήρε τον πρώτο εντός έδρας βαθμό του στην φετινή Super League παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Με δέκα τελείωσε την αναμέτρηση η Ξάνθη λόγω αποβολής του Σολτάνι.

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 5-1

Άστραψε και βρόντηξε ο Ολυμπιακός στο Φάληρο, υποχρεώνοντας τον ΠΑΣ σε ήττα με σκορ 5-1. Κασάμι (31'), Φορτούνης (32'), Μποτία (42'), Τζημόπουλος (52' αυτ.), Ντουρμάζ (72' πεν.) και Λίλα (86') οι σκόρερ της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 1-0

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση και κόντρα σε μια πολυπρόσωπη άμυνα κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον Πλατανιά και να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Πανιώνιος - Πανθρακικός 1-1

Με τον Ντιγκινί να σκοράρει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανθρακικός βρήκε το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα και πήρε βαθμό στη Νέα Σμύρνη μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο. Ο Καραμάνος (38') είχε ανοίξει το σκορ.

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 2-1

Την δεύτερη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Λεβαδειακός (2-1 τον Αστέρα Τρίπολης), έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάντζιο με δυο γκολ, ενώ μείωσε ο Γιάννου. Γκάφα του Θεοδωρόπουλου στο πρώτο τέρμα των Βοιωτών.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-2

Δεύτερη ανατροπή μέσα σε τέσσερις μέρες για τον ΠΑΟΚ που ενώ βρέθηκε να χάνει με γκολ του Ούμπίδες στο 63΄ πήρε σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι με τα γκολ του Μπερμπάτοφ στο 72΄ και του Μακ στο 90΄ και περιμένει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής την άλλη εβδομάδα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ