STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Βάργκας INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα ματς του Σαββατοκύριακου για την 3η αγωνιστική της Super League.

Τρία παιχνίδια το Σάββατο για την Super League. Η Καλλονή με εννέα παίκτες ισοφάρισε στις καθυστερήσεις τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ πέρασε με τριάρα από την έδρα της Βέροιας, ενώ ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκης.

Την Κυριακή η ΑΕΚ κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΣ που ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες. Η Ξάνθη πήρε σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου και ο Παναιτωλικός κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στο τελευταίο ματς το διημέρου, ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού.

ΑΕΛ Καλλονής - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Η Καλλονή πήρε... ηρωικό βαθμό από τον Αστέρα καθώς τον ισοφάρισε (1-1) στο 95' με τον Αναστιασιάδη παίζοντας με 9 παίκτες. Καλύτερος ο Αστέρας, σκόραρε με τον Γιάννου αλλά έχασε πάλι ευκαιρίες και "αυτοκτόνησε" στο τέλος.

Βέροια - ΠΑΟΚ 0-3

Οι παίκτες και ο κόσμος του ΠΑΟΚ άλωσαν τη Βέροια για να... γιορτάσουν την παρθενική εμφάνιση του Βούλγαρου σταρ. Ο Δικέφαλος έφτασε στο 0-3 από το 55΄ με γκολ των Κλάους, Μακ και Τζιόλη.

Ολυμπιακός - Πλατανιάς 3-1

Ο Ρομπέρτο έπιασε πέναλτι στο 2', ο Ντομίνγκες ξεκλείδωσε την άμυνα του Πλατανιά και ο Ολυμπιακός έφτασε στο τελικό 3-1, τέσσερις μέρες (16/9) πριν υποδεχθεί την Μπάγερν στο Φάληρο.

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Η ΑΕΚ με δύο γκολ του Ντιέγκο Μπουονανότε κι ένα του Ρόναλντ Βάργκας έκανε την ανατροπή και νίκησε με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ατρόμητος - Ξάνθη 0-1

Με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν έχασε, τον Ατρόμητο τον έριξε στο καναβάτσο. Η Ξάνθη άλωσε (0-1) το Περιστέρι με γκολ του Σολτάνι. Πρώτη ήττα των "κυανόλευκων" στην έδρα τους μετά τον Απρίλιο του 2013.

Παναιτωλικός - Πανθρακικός 1-0

Ο Παναιτωλικός πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 1-0 του Πανθρακικού στο Αγρίνιο, με τον Μαρκόβσκι να πετυχαίνει το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-0

Ο Πανιώνιος παίζοντας έξυπνα και κλείνοντας κάθε χώρο προς την εστία του επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στην Νέα Σμύρνη με τους πράσινους να είναι κάκιστοι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ