STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Μπακασέτας INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής που έγιναν το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Super League.

Το Σάββατο Ολυμπιακός και Βέροια νίκησαν Λεβαδειακό και Πανθρακικό αντίστοιχα με το ίδιο σκορ (2-0) μακριά από την έδρα τους, ενώ η Ξάνθη μετά τον ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ (0-0 το τελικό αποτέλεσμα).

Την Κυριακή Παναιτωλικός και Πανιώνιος πέρασαν από Τρίπολη και Καυτανζόγλειο, ενώ ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 4-0 την Καλλονή στην βουβή Λεωφόρο. Τέλος ο ΠΑΣ νίκησε με 3-1 τον ΠΑΟΚ στα Γιάννενα.

Πανθρακικός - Βέροια 0-2

Η Βέροια βγάζοντας στο γήπεδο την ποιότητα της από τη μέση και μπροστά πήρε σπουδαία διπλό στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού με 2-0.

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-2

Ο Ολυμπιακός λυτρώθηκε στο τέλος με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και χρειάστηκαν δυο... κόντρες για να σκοράρει με Μιλιβόγεβιτς (89') και Φορτούνη (91') και να νικήσει 2-0. Δυο δοκάρια οι Πειραιώτες, εξαιρετικός ο γκολκίπερ Τσιντώτας.

Ξάνθη - ΑΕΚ 0-0

Ξάνθη και ΑΕΚ δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και έμειναν στο 0-0, στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Παιχνίδι με ρυθμό, αλλά με ελάχιστες τελικές προσπάθειες.

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 0-2

Ο Αστέρας είχε τις ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός όμως την ουσία με αποτέλεσμα να κερδίσει με 2-0 τους Αρκάδες στην Τρίπολη. Σεφτέ για Ουάρντα και Βιγιαφάνες.

Ηρακλής - Πανιώνιος 0-1

Με τον Μπακασέτα να σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Πανιώνιος πέρασε με 1-0 από το Καυτανζόγλειο, επικρατώντας του Ηρακλή. Με δέκα παίκτες από το 62' οι κυανέρυθροι.

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ Καλλονής 4-0

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα με 4-0 της αδύναμης ΑΕΛ Καλλονής στο Απόστολος Νικολαΐδης και κέρδισε την ηρεμία που αναζητούσε μετά τον αποκλεισμό. Καρέλης, Μπεργκ, Ταυλαρίδης και Πέτριτς τα γκολ.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 3-1

Ο Τούντορ επέλεξε τους νεοαποκτηθέντες και αυτοί τον κρέμασαν οδηγώντας τον ΠΑΟΚ σε βαριά ήττα με 3-1 από τον εξαιρετικό ΠΑΣ. Με δέκα λόγω αποβολής του Ζάιρο από το 62΄ ο Δικέφαλος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ