STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Μπρίτο Στόιτσεφ INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ που μπήκαν στην πρεμιέρα της Super League το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Το Σάββατο Ηρακλής και Αστέρας έφυγαν με διπλά από Καλλονή και Πανθρακικό, ενώ η ΑΕΚ στην επιστροφή της στην Super League νίκησε με 3-0 τον Πλατανιά. Την Κυριακή Βέροια και ΠΑΣ έμειναν στο 1-1, ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό και ο ΠΑΟΚ σκόνταψε στην Τούμπα με την Ξάνθη.

ΑΕΛ Καλλονής - Ηρακλής 0-1

Ο Ηρακλής έκανε ονειρεμένη επιστροφή στην Super League, επικρατώντας με 1-0 της Καλλονής στη Μυτιλήνη. Σκόρερ του "γηραιού" ο άλλοτε επιθετικός των γηπεδούχων, Εμάνουελ Περόνε (7'), με υπέροχο δεξί σουτ.

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 0-2

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε νικηφόρα τη σεζόν 2015-2016. Επικράτησε 2-0 του Πανθρακικού, με γκολ των Μπερτόγλιο και Γιάννου. Ανώτεροι οι Αρκάδες, αποβλήθηκε στο 77' ο Αργεντινός.

ΑΕΚ - Πλατανιάς 3-0

Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική απέναντι στον Πλατανιά στην επιστροφή της στη Super League και με Βάργκας, Γκάλο και Αραβίδη επικράτησε 3-0, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πολύς κόσμος στο ΟΑΚΑ.

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0

Ξεπερνώντας την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, ο Ατρόμητος άρχισε με νίκη το πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 του μαχητικού Λεβαδειακού! Ο Μπρίτο το γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους.

Βέροια - ΠΑΣ 1-1

Μέχρι το 90'+2' ο ΠΑΣ Γιάννινα κρατούσε το 1-0 στην Ημαθία κόντρα στη Βέροια, αλλά με κεφαλιά του Ναζλίδη η "Βασίλισσα του Βορρά" ισοφάρισε σε 1-1 και "τσίμπησε" έτσι ανέλπιστα τον βαθμό. Το σκορ είχε ανοίξει ο Ακόστα (43').

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-0

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις και να σκοράρει κόντρα στην καλά οργανωμένη Ξάνθη και έχασε τους πρώτους εντός έδρας βαθμούς με το καλημέρα. Μόνο ο Ζάιρο ξεχώρισε από τις μεταγραφές στην πρεμιέρα.

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 3-0

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Φορτούνη, ο Μπουχαλάκης στο 72' ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Ντοσεβί για να κλείσει το σκορ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ