STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Λεβαδειακός Ατρόμητος γκολ Πελέ INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής για την Superleague.

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 την Ξάνθη και ξεπέρασε τον ΠΑΟΚ στην Βαθμολογία. Την Κυριακή ο Δικέφαλος έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στην ουρά ο Αστέρας νίκησε τον Πανθρακικό, ο Λεβαδειακός τον Ατρόμητο και ο Πλατανιάς τον Παναιτωλικό.

Παναθηναϊκός - Ξάνθη 2-0

Ο Παναθηναϊκός με τον κόσμο να επιστρέφει στην Λεωφόρο, επέστρεψε και στις νίκες επικρατώντας με 2-0 της Ξάνθης και βάζοντας τέλος σε ένα άσχημο σερί κακών αποτελεσμάτων. Πέταξαν ένα ημίχρονο πάλι οι πράσινοι.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Με αρκετές αδυναμίες στην επίθεση ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα που κρατά ζωντανές τις ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ. Ξανά κάτω από τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία ο Δικέφαλος.

Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός 2-1

Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Πανθρακικό χάρη στα γκολ των Μπαράλες και Ρόλε, ενώ απλά μείωσε ο Τζάνης για την ομάδα της Κομοτηνής. Πήρε βαθμό για τα πλέι οφ ο Αστέρας.

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 2-1

Ο Λεβαδειακός με δυο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο νίκησε 2-1 τον τραγικό Ατρόμητο και δύσκολα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Πλατανιάς - Παναιτωλικός 2-0

Ο Πλατανιάς με τον Τόρες να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ σε τρία συνεχόμενα ματς και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα των Χανίων επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην Super League.

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 2-2

Χρυσή ευκαιρία για τρίποντο σωτηρίας έχασε ο Πανιώνιος, που προηγήθηκε 2-0 με τους Κολοβό και Μπουμάλ αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από τους Μήτρογλου και Ντομίνγκες για το τελικό 2-2 της Νέας Σμύρνης.

Εργοτέλης - Κέρκυρα (27/4)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ