STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Ιγκόρ INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα ματς του Σαββατοκύριακου για την 31η αγωνιστική της Superleague.

Το Σάββατο ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-0 την Καλλονή και παραμένει ζωντανός για συμμετοχή στα πλέι οφ. Ο Εργοτέλης πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ξάνθης. Τέλος ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαίο διπλό στην Κέρκυρα.

Την Κυριακή ο Πανθρακικός πήρε σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-1, ενώ Ατρόμητος και ΠΑΣ έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι. Τέλος ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-0 τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκης.

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 4-0

Με τέρματα των Ντομίνγκες (44', 60'), Μπενίτες (55') και Φορτούνη (90'), ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος επικρατώντας 4-0 του Λεβαδειακού στο Φάληρο. Αποβλήθηκε στο 25' ο Σηφάκης.

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Εκπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 και η μάχη για τα playoffs παραμένει ανοιχτή. Γκολάρα από τον Πίτου Γκαρσία.

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 2-1

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού με δυο γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου από τους Ιγκόρ και Τζάνη παίρνοντας μια νίκη που τον φέρνει κοντά στη παραμονή. Οι πράσινοι αν και καλύτεροι από τα προηγούμενα ματς γνώρισαν την τρίτη τους ήττα σε τέσσερα ματς. (VIDEOS)

Παναιτωλικός - Καλλονή 2-0

Ύστερα από έξι παιχνίδια χωρίς νίκη, έπειτα από δύο μήνες, ο Παναιτωλικός έφτασε σε τρίποντο. Επικράτησε 2-0 της Καλλονής στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Superleague. Σκόρερ οι Μαρτίνες και Τσαμπούρης (αυτ.).

Ξάνθη - Εργοτέλης 0-1

Ο Εργοτέλης πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ξάνθης με 1-0 χάρη στο γκολ-πέναλτι του Τζίλας στο 66ο λεπτό. Με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή του Παπάζογλου.

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-1

Ο ΠΑΟΚ αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 65ο λεπτό νίκησε 1-0 την Κέρκυρα με το καταπληκτικό γκολ-φάουλ του Έργκις Κάτσε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ