STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Κέρκυρα - Ξάνθη INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για το πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague.

Τρία παιχνίδι το Σάββατο για την 19η αγωνιστική. Η Βέροια νίκησε με 4-1 τον ΟΦΗ και έμεινε σε τροχιά πλέι οφ. Κέρκυρα και Ξάνθη έμειναν στο 0-0. Τέλος στην Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος έμεινε στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό.

Την Κυριακή ο Λεβαδειακός νίκησε τον Αστέρα και ο ΠΑΟΚ τον Πλατανιά, ενώ ο ΠΑΣ πήρε παλικαρίσια ισοπαλία στην έδρα του ΠΑΣ. Τέλος ο Ολυμπιακός αν και δυσκολεύτηκε λίγο επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού.

Βέροια - ΟΦΗ 4-1

Η Βέροια έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον ΟΦΗ τον οποίο νίκησε με το άνετο 4-1. Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους, μόλις μία τελική στο ματς οι Κρητικοί που έπαιζαν με 10 παίκτες από το 30ο λεπτό.

Κέρκυρα - Ξάνθη 0-0

Κέρκυρα και Ξάνθη σε ένα πολύ σκληρό ματς με πολλές κάρτες, αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 στο ΕΑΚ Κέρκυρας για την 19η αγωνιστική της Super League.

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-1

Ο Πανιώνιος μάσαγε σίδερα και ο Παναθηναϊκός πέταξε ένα ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη με το τελικό 1-1 να θεωρείται δίκαιο αν και οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Κολοβό στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 3-1

Επιστροφή στις εντός έδρας νίκες μετά τον Οκτώβριο για τον Λεβαδειακό που επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0. Έμεινε και άλλο πίσω στην βαθμολογία η ομάδα της Αρκαδίας.

ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 1-0

Ο ΠΑΟΚ κρατώντας για πρώτη φορά μετά τις 28 Σεπτεμβρίου το μηδέν στην Τούμπα, πήρε φτωχή, αλλά εύκολη νίκη επί του Πλατανιά. Ο κόσμος γέμισε τις κερκίδες και αποδοκίμασε Μελισσανίδη - Αλαφούζο! Ντεμπούτο για Νομπόα - Παπαγιαννόπουλο.

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός 2-2

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανθρακικό καθώς οι δυο ομάδες πρόσφεραν γκολ και θέαμα στο τελικό 2-2 στους "Ζωσιμάδες". Πέταξε βαθμούς και πάλι ο ΠΑΣ ενώ η ομάδα της Κομοτηνής πρόσθεσε έναν ακόμη πόντο στο σακούλι της παραμονής.

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-0

Με τον Ντοσεβί να σκοράρει για 2η συνεχόμενη αγωνιστική και τον Μανιάτη να σφραγίζει στην εκπνοή το τελικό αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-0 στο Φάληρο του μαχητικού Παναιτωλικού.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ