STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Παπαδόπουλος Τζαβέλλας INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα ματς του Σαββατοκύριακου για το πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Τρία παιχνίδια είχαμε το Σάββατο για το πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Ο Πανθρακικός κρατούσε τη νίκη μέχρι το 90ο λεπτό, όμως δέχθηκε την ισοφάριση μετά από λάθος της άμυνας. Στο άλλο ματς ο Πλατανιάς πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον ΟΦΗ μετά από γκάφα του Λόρια. Το παιχνίδι στην Μυτιλήνη βρήκε τον Ολυμπιακό να κερδίζει εύκολα με 5-0 την Καλλονή.

Την Κυριακή το μεσημέρι ο Ατρόμητος τσίμπησε βαθμό στην Νέα Σμύρνη, ενώ ο Αστέρας κέρδισε για πρώτη φορά στο γήπεδο του την Ξάνθη. Ο Εργοτέλης πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΣ. Τέλος ο ΠΑΟΚ νίκησε έστω και με την ψυχή στο στόμα τον Λεβαδειακό με 2-1.

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 1-2

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τον Λεβαδειακό και επέστρεψε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ένα πόντο διαφορά από τον Ολυμπιακό. Απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Μιλοσάβλιεβ στο τέλος.

Αστέρας Τρίπολης - SKODA Ξάνθη 2-1

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 2-1 της Ξάνθης με πανομοιότυπα γκολ των Γιαννιώτα και Μάσα, φτάνοντας στην πρώτη εντός έδρας νίκη απέναντι στους Ακρίτες. Μείωσε με πέναλτι ο Κλέιτον που πάντως δεν υπήρχε.

Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και πολλά νεύρα, ο Εργοτέλης κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Πανιώνιος - Ατρόμητος 2-2

Όμορφο παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη με τον Ατρόμητο να παίρνει ισοπαλία (2-2) απέναντι στον Πανιώνιο κι ενώ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 33ο λεπτό.

Πανθρακικός - Βέροια 1-1

Η Βέροια κατάφερε με το γκολ του Καλτσά στο 89' να ισοφαρίσει αυτό του Τζανη και χάρη στο τελικό 1-1 απέναντι στον Πανθρακικό, να φύγει με το βαθμό από την Κομοτηνή.

Πλατανιάς - ΟΦΗ 1-0

Ο Πλατανιάς πήρε σημαντική νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με 1-0 και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Δυο δοκάρια για τους γηπεδούχους.

ΑΕΛ Καλλονής - Ολυμπιακός 0-5

Με ανεπανάληπτο σόου του Μπενίτες στην επανάληψη (κερδισμένο πέναλτι, 2 γκολ, ασίστ), ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από τη Μυτιλήνη, επικρατώντας με σκορ 5-0 της Καλλονής.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ