STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Τα γκολ του Σαββατοκύριακου
Περέιρα INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα ματς του Σαββατοκύριακου για την 14η αγωνιστική της Superleague.

Τρία παιχνίδι το Σάββατο για την 14η αγωνιστική. Ο Πλατανιάς πήρε βαθιά ανάσα απέναντι στην Νίκη Βόλου, ενώ Καλλονή και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0. Ο Λεβαδειακός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, που χρειάστηκε το γκολ του Μήτρογλου στο 92ο λεπτό για να κερδίσει.

Την Κυριακή ο Πανιώνιος πήρε βαθιά ανάσα με το 2-0 επί του ΟΦΗ που βυθίζεται, ΠΑΣ και Αστέρας συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις στην έδρα τους, ενώ η Ξάνθη συνεχίζει να εκπλήσσει και χωρίς τον Κλέιτον. Τέλος ο ΠΑΟΚ τα χρειάστηκε με την Κέρκυρα, ενώ ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολο βράδυ στην Λεωφόρο απέναντι στον Πανθρακικό.

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 2-1

Ο ΠΑΟΚ νίκησε δύσκολα με 2-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα και παραμένει στο +4 από τον Ολυμπιακό. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στην τελευταία φάση του αγώνα.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με σκόρερ τον καλύτερο του παίκτη, Γκαμπριέλ Τσάβες, κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο και επέστρεψε στις νίκες.

Εργοτέλης - Skoda Ξάνθη 0-2

Με κεκτημένη ταχύτητα πέρασε η Skoda Ξάνθη από το Παγκρήτιο Στάδιο, επικρατώντας του Εργοτέλη με σκορ 2-0, χάρη σε τέρματα των Λισγάρα (45') και Ομπόντο (71').

Αστέρας Τρίπολης - Βέροια 2-0

Ο Αστέρας Τρίπολης, χάρη σε ένα εκρηκτικό τρίλεπτο που σκόραρε με τους Μάσα (35') και Μπαράλες (38'), κατάφερε να νικήσει 2-0 τη Βέροια και να φτάσει τους 24 βαθμούς, διατηρώντας το εντός έδρας αήττητο.

Πανιώνιος - ΟΦΗ 2-0

Ο ανώτερος Πανιώνιος επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε με το... δεξί στην τεχνική ηγεσία των ''κυανέρυθρων''. Κολοβός (52') και Γιάννου (70') οι σκόρερ των νικητών.

Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 4-0

Ίσως την ευκολότερη βραδιά του στο πρωτάθλημα πέρασε ο Παναθηναϊκός στο "Απόστολος Νικολαΐδης", επικρατώντας 4-0 του Πανθρακικού και παραμένοντας σε απόσταση βολής από τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Κορυφαίος και σκόρερ ο Πέτριτς, Καρέλης, Μπεργκ και Ζέκα τα άλλα γκολ.

Πλατανιάς - Νίκη Βόλου 3-1

Ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 5ο λεπτο και επικράτησε 3-1 της ουραγού Νίκης Βόλου, παίρνοντας έτσι ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για την παραμονή.

ΑΕΛ Καλλονής - Παναιτωλικός 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Καλλονή και τον Παναιτωλικό με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς όχι όμως και τις εντυπώσεις με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερες ευκαιρίες για κάποιο τέρμα.

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 1-2

Ματς - θρίλερ στην Λιβαδειά, με τον Τομάς να "σοκάρει" τον Ολυμπιακό στο 2ο μόλις λεπτό και τους "ερυθρόλευκους" να γυρίζουν το ματς με γκολ του Αφελάι (73') και ασίστ του Ολλανδού στον Μήτρογλου στις καθυστερήσεις.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ