STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 4ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 4ης αγωνιστικής
Ατζαγκούν INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Superleague που έγιναν Τρίτη και Τετάρτη (22-23/9).

Τρία παιχνίδια το Σάββατο. Παναιτωλικός - Βέροια και Πλατανιάς - Ηρακλής πήραν από ένα βαθμό η κάθε ομάδα, ενώ ο Ολυμπιακός νίκησε σχετικά εύκολα με 3-1 την Ξάνθη.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός με τρία γκολ σε 19 λεπτά "καθάρισε" τον Λεβαδειακό, ο ΠΑΣ πήρε σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου, ενώ ο Αστέρας αν και με πολλές απουσίες πήρε αγχωτική νίκη επί του Πανιώνιου. Ο Πανθρακικός δεν σκόραρε σε ένα ακόμα ματς στο "Χ" με την Καλλονή. Τέλος ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κέρδισε με 2-1 την ΑΕΚ.

Παναιτωλικός - Βέροια 1-1

Αμφίρροπο παιχνίδι στο Αγρίνιο από δύο ομάδες που πάλεψαν για τη νίκη χωρίς σκοπιμότητες. Παναιτωλικός και Βέροια έμειναν στο 1-1 (82' Ρομέρο - 77' Ναζλίδης), είχε δοκάρι ο Μερεμπασβίλι (74').

Πλατανιάς - Ηρακλής 0-0

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ηρακλή, είχε δοκάρι με τον Κουλιμπαλί, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει, με το 0-0 να μένει ως το τέλος. Πρώτος βαθμός για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, με δέκα τελείωσε ο "γηραιός".

Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-3

Με τον Ντουρμάζ να κάνει την πιο ουσιαστική του εμφάνιση με τα "ερυθρόλευκα", ο Ολυμπιακός κέρδισε την Ξάνθη με 3-1 στα Πηγάδια και πέτυχε το "4 στα 4" στην Super League. Ντουρμάζ (42'), Φορτούνης (65', 68') και Ντιμιτρόφ (49') τα γκολ του αγώνα.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 3-0

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Λεβαδειακού με 3-0 έχοντας ένα πολύ καλό πρώτο εικοσάλεπτο όπου σημείωσε και τα τρία γκολ της αναμέτρησης.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-0

Μετά τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΣ Γιάννινα "καθάρισε" στους Ζωσιμάδες και τον Ατρόμητο. Νίκη (1-0) για τους Ηπειρώτες με γκολ του Τσουκαλά (29'), δύο δοκάρια είχαν οι Περιστεριώτες, που υποχρεώθηκαν σε δεύτερη σερί ήττα.

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-1

Ο Αστέρας Τρίπολης με τα γκολ των Γιάννου και Δημούτσου επιβεβαίωσε την πολύ καλή παράδοση απέναντι στον Πανιώνιο, τον οποίον και νίκησε με 2-1.

Πανθρακικός - ΑΕΛ Καλλονής 0-0

Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του Πανθρακικού, η ομάδα της Κομοτηνής έμεινε στο 0-0 με την Καλλονή σε ένα κακό ματς όσον αφορά το θέαμα.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια με 2-1 το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες για γκολ. Στο τέλος απείλησε η ΑΕΚ και θα μπορούσε να ισοφαρίσει.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ