STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 33ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 33ης αγωνιστικής
Ναπολεόνι INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα ματς της 33ης αγωνιστικής για την Superleague.

Επτά παιχνίδια την Κυριακή για το ελληνικό πρωτάθλημα. Η νίκη του Πανθρακικού στην Βέροια έφερε τα πάνω-κάτω στην ουρά της βαθμολογίας, αφού πλέον έξι ομάδες εμπλέκονται σε διάφορα σενάρια για τον υποβιβασμό.

Τέλος ο Ολυμπιακός κέρδισε 5-0 την Καλλονή στο "Καραϊσκάκης" στο ματς φιέστα για το 42ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.

Ολυμπιακός - Καλλονή 5-0

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός κέρδισε με σκορ 5-0 την Καλλονή στο Φάληρο, χάρη σε τέρματα των Μπενίτες (13'), Φορτούνη (39'), Ντομίνγκες (56') και Μήτρογλου (80', 86').

Βέροια - Πανθρακικός 0-1

'Φωτιά'' στη μάχη για την παραμονή έβαλε στη Superleague ο Πανθρακικός, που νίκησε 1-0 στην Ημαθία τη Βέροια (83' πεν. Ίγκορ). Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ''Βασίλισσα του Βορρά''.

Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 1-1

Ο Παναθηναϊκός αν και καλύτερος από την Κέρκυρα πέταξε δυο βαθμούς στο νησί των Φαιάκων καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τους γηπεδούχους. Πολύ καλό το πρώτο 45ο των πράσινων που είχαν ένα πολύ κακό δεύτερο μέρος.

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 1-0

Ο ΠΑΟΚ έφθασε σε μία "φτωχή", αλλά εύκολη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού επιστρέφοντας στο δοκιμασμένο 4-3-3.

Ατρόμητος - Πανιώνιος 3-1

Ο Ατρόμητος νίκησε με 3-1 τον Πανιώνιο και κέρδισε τη συμμετοχή του στα playoffs στο τέλος της περιόδου. Πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες. Δυο φορές διεκόπη το ματς.

ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης 0-0

Σε ένα κακό ματς, ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλης αναδείχθηκε ισόπαλοι 0-0, με ελάχιστες φάσεις στην αναμέτρηση. Παρέμειναν 5οι οι Ηπειρώτες.

Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη, εντός έδρας 0-0, με τον Αστέρα Τρίπολης για την προτελευταία (33η) αγωνιστική της Super League.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ