STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 29ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 29ης αγωνιστικής
Καρυπίδης Ανάκογλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΚ αν και με δέκα παίκτες νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο. Ο Ατρόμητος πέρασε με διπλό από την Καλλονή, όπως και ο Ηρακλής από την Κομοτηνή. Νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού, πεντάρα του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού. και ισοπαλία για Βέροια - Ξάνθη και Αστέρα - Παναθηναϊκό.

Τέλος ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 2-0 τον Πλατανιά και έβαλε "φωτιά" στα πλέι οφ. Ας τα δούμε αναλυτικά.

ΑΕΚ - Πανιώνιος 2-0

Με δυο γκολ του Πέκχαρτ, που ήρθε από τον πάγκο ως αλλαγή, η ΑΕΚ κέρδισε τον Πανιώνιο, παρόλο που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 70ο λεπτό.

ΑΕΛ Καλλονής - Ατρόμητος 2-4

Ο Ατρόμητος νίκησε στη Λέσβο με 4-2 την Καλλονή και εξακολουθεί να ελπίζει υπό προϋποθέσεις για είσοδο στα play off. Ματέι, Ουσέρο, Μπρίτο και Λε Ταλέκ οι σκόρερ των Περιστεριωτών.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 2-5

Με ηγέτη και σκόρερ τον Φορτούνη (7'), ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας και από το Αγρίνιο επικρατώντας με το εμφατικό 5-2 του Παναιτωλικού. Ντα Κόστα (30'), Σεμπά (57'), Πουλίδο (69'), Πάρντο και Ουάρντα (88'), Κάπελ (90') τα γκολ του αγώνα.

Πανθρακικός - Ηρακλής 0-3

Ο Ηρακλής έβαλε στην Κομοτηνή τέλος στο αρνητικό του σερί των τελευταίων αγωνιστικών επιστρέφοντας στις νίκες με το 0-3 επί του Πανθρακικού χάρη στο γκολ του Λεοζίνιο στο 17’ για την 29η και προτελευταία στροφή της φετινής Superleague.

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 2-0

Ο Λέοβατς έδιωξε στο 80΄ τα σύννεφα που είχαν αρχίσει να μαζεύονται στον ουρανό της Τούμπας και ο Μακ στο 89΄ ολοκλήρωσε τη νίκη που στέλνει τον Δικέφαλο στα πλέι οφ.

Βέροια - Ξάνθη 1-1

Ο Γιουσούφ με ένα τέρμα του στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 1-1 απέναντι στην Ξάνθη δίνοντας τον βαθμό στη Βέροια.

Αστέρας - Παναθηναϊκός 0-0

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Αστέρας και Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με τις δυο ομάδες να έχουν ελάχιστες καλές στιγμές και από μια σπουδαία ευκαιρία. Έσωσε το τριφύλλι από ήττα στις καθυστερήσεις ο Τελάντερ ενώ ο βαθμός της ισοπαλίας σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα αφήνει λιγοστές ελπίδες στους Αρκάδες για είσοδο στα πλέι οφ.

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 2-0

Ο Μιχάλης Μανιάς έφθασε τα 10 γκολ στην τρέχουσα σεζόν της Super League κι έδωσε τη νίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) επί του Πλατανιά, με τους Ηπειρώτες να "σκαρφαλώνουν" στην 6η θέση. Διεκόπη προσωρινά λόγω πτώσης της τάσης, το ματς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ