STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 28ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 28ης αγωνιστικής
Ανγκούλο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια για την 28η αγωνιστική της Super League που έγιναν την ίδια μέρα και ώρα (3/4, 19:00).

Οκτώ παιχνίδια την 28η αγωνιστική όλα την Κυριακή (3/4) και όλα την ίδια ώρα. Ο Πανιώνιος νίκησε με 3-1 τον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη και έδωσε νέο ενδιαφέρον στα πλέι οφ. Ζωντανός ο Αστέρας που πέρασε με διπλό από την έδρα του Ηρακλή, στο 93' χάλασε τα όνειρα του ΠΑΣ ο Λεβαδειακός.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και τα γκολ.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-0

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι, με γκολ που σημείωσε στο 45' ο Αντονί Λε Ταλέκ. Άξιζαν κάτι καλύτερο οι Αγρινιώτες, που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Ηρακλής - Αστέρας 0-1

Ο Αστέρας νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή, χάρη στο γκολ του Νίκο Φερνάντες και πανηγύρισε "τρίποντο" μετά από 7 ματς, για την 28η αγωνιστική της SuperLeague.

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε το γκολ που θα του έδινε μεγάλες ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ, όμως ο Γιακουμάκης στο 93ο λεπτό έκανε το τελικό 1-1 και τους χάλασε τα σχέδια.

Ολυμπιακός - Πανθρακικός 4-0

Ο Πουλίδο άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό και ακολούθησαν τα τέρματα των Πάρντο (40') και Ερνάνι (43', 90+3'), για το τελικό 4-0 του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανθρακικό στο Φάληρο.

Παναθηναϊκός - Βέροια 3-2

Με δυο γκολ του Σεμπαστιάν Λέτο (το δεύτερο στο 94'), ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 την πολύ καλή Βέροια στη Λεωφόρο. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, γύρισαν το ματς οι παίκτες του Ελευθερόπουλου, αλλά ο Αργεντινός είχε τον τελευταίο λόγο.

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 3-1

Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε πάρτι στην τραγική άμυνα του ΠΑΟΚ και με άξιο συμπαραστάτη τον Ανσαριφάρντ οδήγησε τους «κυανέρυθρους» σε μεγάλη νίκη με 3-1 σφραγίζοντας την παρουσία στα πλέι οφ.

Πλατανιάς - Ξάνθη 3-1

Ο Πλατανιάς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανγκούλο που πέτυχε δύο γκολ επιβλήθηκε με 3-1 επί της Ξάνθης στο γήπεδο των Περιβολίων. Κακοί στη μεγαλύτερη διάρκεια οι φιλοξενούμενοι.

ΑΕΛ Καλλονής - ΑΕΚ 0-0

Ούτε το "μάθημα" από την ήττα στο Αγρίνιο, ούτε η ξεκούραση στη διακοπή του πρωταθλήματος, ούτε καν το επιθετικό σχήμα, βοήθησαν την ΑΕΚ να επιστρέψει στις νίκες. Οι "κιτρινόμαυροι" έμειναν σε ρηχά νερά και στη Μυτιλήνη και «κόλλησαν» στο 0-0 με την Καλλονή. Είναι το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς που η ΑΕΚ δεν σκοράρει.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ