STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 26ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 26ης αγωνιστικής
Χουάντερσον φάση Ηρακλής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Τρία παιχνίδια το Σάββατο για την 26η αγωνιστική. Το μεσημέρι ο Πανιώνιος νίκησε εύκολα με 3-0 την Ξάνθη, ενώ λίγο αργότερα ο ΠΑΣ πέρασε με διπλό από την έδρα της Καλλονής. Τέλος, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Την Κυριακή ο Ατρόμητος με δέκα παίκτες κέρδισε τον Αστέρα, ενώ ο Πλατανιάς διέλυσε με 3-0 τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά. Το βράδυ ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1

Με τον Ντα Κόστα να σκοράρει στο 87' και τον Ιντέγε δύο λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την ανατροπή επί του Παναθηναϊκού και πήρε τη νίκη με 3-1 στο "αιώνιο" ντέρμπι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ηρακλής - Βέροια 1-1

Ηρακλής και Βέροια έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο στον βαρύ από τη βροχή αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου, αλλά έμειναν στο 1-1. Παιχνίδι που "έβγαζε" φάση ανά πάσα ώρα και στιγμή, φοβερές αποκρούσεις από Χουάντερσον - Καντιμοίρη.

Λεβαδειακός - Πλατανιάς 0-3

Κάνοντας ένα ονειρεμένο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε τρία γκολ, ο Πλατανιάς επικράτησε εύκολα και δίκαια 3-0 του Λεβαδειακού στην Βοιωτία και τον έπιασε στους 32 βαθμούς έπειτα από 26 αγωνιστικές.

Ατρόμητος - Αστέρας 2-1

Ο Ατρόμητος αν κι έπαιζε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Κεϊτά και ήταν πίσω στο σκορ, νίκησε με 2-1 τον Αστέρα για την 26η αγωνιστική της Super League και τον άφησε πίσω στη μάχη για είσοδο στα play-offs.

Πανιώνιος - Ξάνθη 3-0

Με τρία εξαιρετικά γκολ του MVP Τάσου Μπακασέτα ο Πανιώνιος, νίκησε 3-0 την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη και μετά την 26η αγωνιστική της Super League παραμένει μόνος στην 5η θέση! Απίθανη εμφάνιση του 23χρονου μεσοεπιθετικού.

ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Με κορυφαίο τον Τζημόπουλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε νικηφόρα από το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, επικρατώντας με σκορ 2-0 της Καλλονής. Ο Μανιάς στο 90ο λεπτό "κλείδωσε" τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3

Μεταμορφωμένος ο ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του Βλάνταν Ίβιτς, νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και πήρε ανάσα ενόψει πλέι οφ. Πρώτο διπλό από τις 30 Νοέμβρη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ