STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 26ης αγωνιστικής στην Superleague

Τα γκολ της 26ης αγωνιστικής στην Superleague
INTIME SPORTS

Δείτε συγκεντρωμένα τα videos με τα highlights από όλες τις αναμετρήσεις για την 26η αγωνιστική της Superleague

Το Sport24.gr συγκέντρωσε τα videos με τα highlights από όλες τις αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής της Superleague.

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για εξ αναβολής αγωνιστική, ενώ μπορείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ να δείτε την βαθμολογία όπως διαμορφώνεται μετά από 28 ματς (στις 19:30 παίζουν Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, την Πέμπτη Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, ενώ ματς λιγότερο έχουν Ολυμπιακός και Πανθρακικός που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας).

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 1-0

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο στους "Ζωσιμάδες", ο ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από τον Πλατανιά και επικράτησε με σκορ 1-0, χάρη σε ένα τέρμα του Ακόστα στο 53ο λεπτό.

ΟΦΗ - Πανθρακικός 0-1

Ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έπαιξε σε ένα άδειο λόγω τιμωρίας "Γεντί Κουλέ" και απέναντι σε έναν αποδεκατισμένο αλλά και χιλιοταλαιπωρημένο ΟΦΗ και επιβλήθηκε με 1-0.

Πανιώνιος - Βέροια 4-2

Ο Πανιώνιος ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο όπου πέτυχε τρία γκολ και επιβλήθηκε με σκορ 4-2 της Βέροιας, κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 1-0

Λύτρωσε τον αγχωμένο ΠΑΟΚ ο Παπαδόπουλος και με πανέμορφο γκολ λύγισε την αντίσταση του Εργοτέλη. Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης επί Σαββίδη στην Τούμπα, μήνυμα στον μεγαλομέτοχο.

*σε λίγα λεπτά το video

Λεβαδειακός - ΑΕΛ Καλλονής 3-0

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Λεβαδειακός το παιχνίδι με την Καλλονή στη Βοιωτία. Νίκη με 3-0, χάρη σε τέρματα των Μπουσταμάντε, Κώτσιου και Πετρόπουλου (αυτογκόλ) από το ημίχρονο!

Ξάνθη - Παναιτωλικός 3-0

Με τέρματα των Παπάζογλου (40'), Κλέιτον (64') και Καπετάνου (83'), η Ξάνθη επικράτησε με το ευρύ 3-0 του Παναιτωλικού και μπήκε για τα καλά στο κόλπο για την 5η θέση στο πρωτάθλημα.

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0

Νίκη του Ατρομήτου επί του Παναθηναϊκού με πρωταγωνιστή τον Μαρσελίνιο που "κούρεψε" τις ελπίδες του τριφυλλιού για τίτλο. Μόνο ο διαιτητής είδε πέναλτι στο 2-0

26η αγωνιστική: Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0 (highlights)

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (Πέμπτη, 16:45)

-

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ