STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 24ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 24ης αγωνιστικής
Καρέλης με ΟΦΗ INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα ματς του Σαββατοκύριακου για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Τρία ματς το Σάββατο για την 24η αγωνιστική. Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Πανιώνιος πήρε σπουδαίο διπλό στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ. Τέλος ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον Εργοτέλη στο "Καραϊσκάκης".

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός πέρασε με διπλό από την Κρήτη και τον ΟΦΗ, όπως και η Βέροια από την Λιβαδειά. Η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και κέρδισε την Καλλονή. Το βράδυ ο Ατρόμητος νίκησε με 4-0 τον ΠΑΟΚ.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 4-0

Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα του ΠΑΟΚ που διασύρθηκε με 4-0 από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του Νιόπλια. Αποχώρησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά το τέταρτο γκολ.

Κέρκυρα - Καλλονή 2-0

Άλμα παραμονής στη Superleague έκανε η Κέρκυρα, η οποία νίκησε 2-0 στην έδρα της την Καλλονή. Η ομάδα της Λέσβου έπαιζε από το 33' με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Αντέγιο. Σκόρερ οι Καϊκούτ (πεν. 56') και Ντιόγκο (76').

Λεβαδειακός - Βέροια 0-2

Η Βέροια είχε παθητικό ρόλο για περισσότερα από 80 λεπτά στην Λιβαδειά, ωστόσο σόκαρε τους γηπεδούχους σκοράροντας δις στα τελευταία λεπτά με τους Μαραγκό (84') και Καλτσά (89') για το τελικό 0-2.

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 2-3

Ο Παναθηναϊκός "απέδρασε" από το "Γεντί Κουλέ" με 3-2 απέναντι σε έναν ψυχωμένο ΟΦΗ και διατηρήθηκε στο -6 από τον Ολυμπιακό. Κορυφαίος για το "τριφύλλι" ο Καρέλης που πέτυχε δυο γκολ.

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 2-0

Ο Παναιτωλικός, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και τον ξεπέρασε στην ισοβαθμία (41 βαθμοί έκαστος). Οι Βιγιαφάνες και Άλβες πέτυχαν τα δυο γκολ.

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 1-3

Άλωσε τους Ζωσιμάδες ο Πανιώνιος, κατακτώντας το πρώτο ''διπλό'' για φέτος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια για παραμονή.

Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-0

Έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Σαράνοφ ο Εργοτέλης ζόρισε τον Ολυμπιακό, που βρήκε σωτηρία στις αλλαγές του Περέιρα, καθώς Ντουρμάζ (71') και Φορτούνης (73', 90+3') έγραψαν το τελικό 3-0.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ