STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 21ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 21ης αγωνιστικής
Μάντζιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια για την 21η αγωνιστική της Super League.

Τρία παιχνίδια το Σάββατο για την 21η αγωνιστική. Ο Πλατανιάς μετά από δέκα σερί ματς δίχως νίκη κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης. Το απόγευμα ο Λεβαδειακός αν και προηγήθηκε στο σκορ και ήταν με παίκτη παραπάνω, έμεινε στο 1-1 με τον Πανθρακικό.

Τέλος το βράδυ η Ξάνθη πήρε σπουδαίο διπλό στην Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού. Την Κυριακή ο Ηρακλής νίκησε με 1-0 τον ΠΑΣ, ενώ λίγο αργότερα Βέροια και Ατρόμητος κέρδισε Καλλονή και ΑΕΚ. Στο μεγάλο ντέρμπι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκης".

Βέροια - ΑΕΛ Καλλονής 2-0

Η Βέροια επικράτησε με 2-0 της Καλλονής χάρη σε γκολ των Μαγέφσκι, Ανάκογλου και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής καθώς απομακρύνθηκε οχτώ πόντους από τον Πανθρακικό. Στένεψαν και άλλο τα περιθώρια για τους φιλοξενούμενους.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0

Μόλις στο 8' ο Ολυμπιακός έβαλε γκολ. Κι εκεί τελείωσε το "άνοστο" και σκληρό ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ. Με 1-0, με δυο αποβολές και πολύ φτωχό θέαμα...

Ατρόμητος - ΑΕΚ 1-0

Ο Ατρόμητος απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Σκόρερ ο κορυφαίος του αγώνα, Εδουάρδο Μπρίτο, στο 53'. Δοκάρι είχε στο 81' ο Λε Ταλέκ. Επεισόδια στο φινάλε της αναμέτρησης. (VIDEO).

Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε και εκμεταλλευόμενος την επιθετική αδυναμία του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ηρακλής νίκησε 1-0 στο Καυτανζόγλειο. Ο Βέλλιος ήταν ο σκόρερ, αποβλήθηκε ο Νικολιάς των φιλοξενούμενων.

Πλατανιάς - Αστέρας 2-0

Ο Πλατανιάς μετά από δέκα ανεπιτυχή αποτελέσματα κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα στην Κρήτη για πρώτη φορά στην ιστορία του. Καταπληκτικό το γκολ του Γουνδουλάκη.

Λεβαδειακός - Πανθρακικός 1-1

Αν και έπαιζε αδίκως με δέκα παίκτες από το 53', ο Πανθρακικός πήρε ισοπαλία 1-1 από το Λεβαδειακό. Με αμφισβητούμενο πέναλτι προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι (54' ο Μάντζιος), ισοφάρισε στο 87' ο Ηλιάδης για τους Θρακιώτες.

Παναθηναϊκός - Ξάνθη 0-1

Η Ξάνθη επικράτησε του Παναθηναϊκού 1-0 στην Λεωφόρο με γκολ του Σολτάνι σε ένα κακό ματς. Οι Ακρίτες έπαιζαν με παίκτη παραπάνω για 40' λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινης κάρτας του Ζέκα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ