STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 21ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 21ης αγωνιστικής
Βούκσεβιτς INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για το πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague.

Τρία παιχνίδι το Σάββατο για την 21η αγωνιστική. Ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον Πανθρακικό και ελπίζει σε παραμονή. Στο απογευματινό ματς η Καλλονή κέρδισε τον Αστέρα και ξέφυγε για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις.

Τέλος ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Την Κυριακή τώρα ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 3-0 τον Πλατανιά, ενώ Ξάνθη και ΠΑΣ πήραν επίσης νίκες.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής νίκησε με 2-0 την Βέροια σε ένα ματς με πολλά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα.

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 3-0

Ο Παναθηναϊκός έχοντας πολύ καλή εικόνα σε όλη την αναμέτρηση με τον Πλατανιά επικράτησε με 3-0 και έδειξε την αντίδραση που έψαχνε μετά την ήττα αποκλεισμό από το Κύπελλο.

ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 2-1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την ανατροπή νικώντας την Κέρκυρα με 2-1, στον κακό αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Λεβαδειακός - Ξάνθη 1-2

Η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε την απευθείας αποβολή του Ζίτο (39') και πέρασε από τη Βοιωτία, επικρατώντας 2-1 του Λεβαδειακού. Γκομσί (29') και Καπετάνος (59') τα γκολ των νικητών, είχε μειώσει προσωρινά ο Βούκσεβιιτς (49').

Πανιώνιος - Πανθρακικός 2-1

Ο Πανιώνιος με τα γκολ των Μητρόπουλου και Γιάννου κέρδισε με 2-1 τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League.

ΑΕΛ Καλλονής - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Η Καλλονή παίζοντας έξυπνο ποδόσφαιρο και εκμεταλλευόμενη το δώρο του Κοσίτσκι νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-2

Ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 2-1 με τον Άλβες να πετυχαίνει και τα δυο τέρματα για τα "καναρίνια", που είναι και τα πρώτα του στο πρωτάθλημα.

Βέροια - Ολυμπιακός 0-2

Με την Βέροια να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 9 παίκτες, τα γκολ των Μήτρογλου (71') και Ντοσεβί (87'), έδωσαν στον Ολυμπιακό τη νίκη και την ευκαιρία να αποσπαστεί με +5 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ