STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 20ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 20ης αγωνιστικής
Μαρκόφσκι INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Superleague.

Έξι παιχνίδια το Σάββατο για την 20η αγωνιστική. Η Ξάνθη έχασε βαθμούς στα Πηγάδια από τον ΠΑΣ, η Κέρκυρα έκανε πάρτι απέναντι στην Βέροια, ενώ ο Αστέρας δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πανιώνιο.

Σημαντική νίκη για τον Πανθρακικό απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 την Καλλονή αν και έχασε πολλές ευκαιρίες. Τέλος ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ο Κλέιτον άνοιξε το σκορ για την Skoda Ξάνθη στο 54' όμως ο Τσάβες είχε έτοιμη την απάντηση στο 75' για τον ΠΑΣ και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 σε ένα αρκετό θεαματικό παιχνίδι.

Κέρκυρα - Βέροια 4-0

Η Κέρκυρα ήταν καταιγιστική στα πρώτα 22 λεπτά της αναμέτρησης όπου και πέτυχε τρία γκολ και έτσι έφτασε στο εντυπωσιακό 4-0 εντός έδρας επί της Βέροιας.

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0

Ο Αστέρας επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Πανιωνίου με 2-0 στην... "πισίνα" του Κολοκοτρώνης, χάρη σε τέρματα των Σανκαρέ και Μπαράλες. Υπό συνεχή καταρρακτώδη βροχή ο αγώνας.

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ Καλλονής 1-0

Ο Μάρκους Μπεργκ την Δευτέρα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι και το Σάββατο έβαλε την υπογραφή του στη νίκη των πράσινων με 1-0 επί της Καλλονής σε ένα παιχνίδι όπου οι πράσινοι δεν κινδύνεψαν ούτε λεπτό.

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0

Ένα γκολ του Ντιγκινί στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Πανθρακικό έτσι ώστε να κερδίσει με 1-0 τον Λεβαδειακό. Τραγική η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-3

Με γκολ των Ντομίνγκες (30' πεν.), Φορτούνη (74') και Μήτρογλου (88'), ο Ολυμπιακός πέρασε από το "Θ. Βαρδινογιάννης" επικρατώντας με 3-0 του ΟΦΗ, των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ