STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 1ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 1ης αγωνιστικής

Δείτε σε βίντεο τα γκολ που μπήκαν στην πρεμιέρα της Super League, με τον Ολυμπιακό να νικάει 3-0 τον Πανιώνιο, τον Παναθηναϊκό να περνάει 2-1 από το Αγρίνιο και την ΑΕΚ στην επιστροφή να επικρατεί 3-0 του Πλατανιά.

Το Σάββατο (22/8), Ηρακλής και Αστέρας έφυγαν με διπλά από Καλλονή και Πανθρακικό, ενώ η ΑΕΚ στην επιστροφή της στην Super League νίκησε με 3-0 τον Πλατανιά. Την Κυριακή (23/8), Βέροια και ΠΑΣ έμειναν στο 1-1, ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό, ο ΠΑΟΚ σκόνταψε στην Τούμπα με την Ξάνθη (0-0) και ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Πανιώνιο. Την Δευτέρα (24/8), ο Παναθηναϊκός πέρασε με ανατροπή από το Αγρίνιο, 2-1 τον Παναιτωλικό.

ΑΕΛ Καλλονής - Ηρακλής 0-1

Ο Ηρακλής έκανε ονειρεμένη επιστροφή στην Super League, επικρατώντας με 1-0 της Καλλονής στη Μυτιλήνη. Σκόρερ του "γηραιού" ο άλλοτε επιθετικός των γηπεδούχων, Εμάνουελ Περόνε (7'), με υπέροχο δεξί σουτ.

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 0-2

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε νικηφόρα τη σεζόν 2015-2016. Επικράτησε 2-0 του Πανθρακικού, με γκολ των Μπερτόγλιο και Γιάννου. Ανώτεροι οι Αρκάδες, αποβλήθηκε στο 77' ο Αργεντινός.

ΑΕΚ - Πλατανιάς 3-0

Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική απέναντι στον Πλατανιά στην επιστροφή της στη Super League και με Βάργκας, Γκάλο και Αραβίδη επικράτησε 3-0, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πολύς κόσμος στο ΟΑΚΑ.

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0

Ξεπερνώντας την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, ο Ατρόμητος άρχισε με νίκη το πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 του μαχητικού Λεβαδειακού! Ο Μπρίτο το γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους.

Βέροια - ΠΑΣ 1-1

Μέχρι το 90'+2' ο ΠΑΣ Γιάννινα κρατούσε το 1-0 στην Ημαθία κόντρα στη Βέροια, αλλά με κεφαλιά του Ναζλίδη η "Βασίλισσα του Βορρά" ισοφάρισε σε 1-1 και "τσίμπησε" έτσι ανέλπιστα τον βαθμό. Το σκορ είχε ανοίξει ο Ακόστα (43').

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-0

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις και να σκοράρει κόντρα στην καλά οργανωμένη Ξάνθη και έχασε τους πρώτους εντός έδρας βαθμούς με το καλημέρα. Μόνο ο Ζάιρο ξεχώρισε από τις μεταγραφές στην πρεμιέρα.

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 3-0

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Φορτούνη, ο Μπουχαλάκης στο 72' ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Ντοσεβί για να κλείσει το σκορ.

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 1-2

Ο Παναθηναϊκός, αν και έχανε με 1-0 χάρη στο γκολ του Κάπελ (41'), κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίσει το ματς με τον Καρέλη (51') και τον Μπεργκ (84') και να επικρατήσει με 2-1 μέσα στο Αγρίνιο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ