STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 19ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές των αναμετρήσεων που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. (VIDEOS)

Μόλις τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στα πρώτα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σάββατο (27/1) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Η Κέρκυρα επιβλήθηκε με 2-0 επί του Πλατανιά και πήρε "ανάσα" στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας ο Απόλλων και ο Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 μετά από ένα κακό ποιοτικά ματς με ελάχιστες καλές στιγμές. Αντίθετα, η ΑΕΚ ήταν εκείνοι που πέτυχε τα άλλα δύο τέρματα της ημέρας, αφού επιβλήθηκε με 2-0 απέναντι στη Λαμία.

Ανάλογη ήταν και η συγκομιδή τερμάτων στα παιχνίδια της Κυριακής αφού τα περισσότερα κρίθηκαν στο γκολ. Η αρχή έγινε στο Αγρίνιο όπου ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 1-0 επί του Παναιτωλικού. Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκαν και οι αναμετρήσεις του Ατρομητου με την ΑΕΛ και του Πανιώνιου με τον ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν στο πρώτο ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο.

Στη Ξάνθη μπήκαν τρία τέρματα. Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε, όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή και πήραν τη νίκη με 2-1. Η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, όπου οι γηπεδούχοι έβαλαν τέλος στο σερί εννέα νικών που μετρούσαν οι "ερυθρόλευκοι" και τους υποχρέωσαν σε απώλεια βαθμών πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, μετά το τελικό 1-1 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από όλα τα ματς του Σαββατοκύριακου, ενώ πατώντας πάνω στο αποτέλεσμα του αγώνα μπορείτε να διαβάσετε την ανασκόπηση του.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Κέρκυρα - Πλατανιάς 2-0

Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός 0-0

ΑΕΚ - Λαμία 2-0

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-1

Ξάνθη - Λεβαδειακός 2-1

Ατρόμητος - ΑΕΛ 1-0

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Αστέρας - Ολυμπιακός 1-1

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ