STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 18ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές των αναμετρήσεων που διεξήχθησαν μέχρι τώρα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. (VIDEOS)

Δυναμικά ξεκίνησε το πρόγραμμα της Κυριακή (21/1) για τη 18η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς της ημέρας επιβλήθηκε με 3-0 επί του Απόλλωνα στην Τούμπα και διεύρυνε το σερί νικών του στις οκτώ.

Στα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν παράλληλα εκείνο στο οποίο μπήκαν τα περισσότερα γκολ ήταν αυτό ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο το οποίο ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 2-2.

Δίχως νικητή τελείωσε η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο (1-1), ενώ η Λαμία επιβλήθηκε με 1-0 επί του Αστέρας Τρίπολης. Στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Ξάνθη.

Αντίθετα, φτωχό σε γκολ ήταν το ορεκτικό της 18ης αγωνιστικής της Super League. Το πρόγραμμα του Σαββάτου 20/1 είχε τρεις αγώνες με τον Πλατανιά να παίρνει σημαντική βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για παραμονή επικρατώντας με 1-0 επί του Λεβαδειακού.

Ο Παναθηναϊκός στο πιο παραγωγικό ματς της ημέρας επιβλήθηκε με 4-0 επί της Κέρκυρας σε έναν επιθετικό μονόλογο με πολλές φάσεις. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι η ΑΕΛ και η ΑΕΚ έμειναν στο 0-0.

Συνολικά, σε αυτή την αγωνιστική μπήκαν 18 γκολ στις 8 αναμετρήσεις με τα πιο παραγωγικά ματς να γίνονται σε Λεωφόρο και Γιάννινα.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από όλα τα ματς του Σαββάτου, ενώ πατώντας πάνω στο αποτέλεσμα του αγώνα μπορείτε να διαβάσετε την ανασκόπηση του.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Πλατανιάς - Λεβαδειακός 1-0

Παναθηναϊκός - Κέρκυρα 4-0

ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-0

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης 3-0

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Παναιτωλικός - Πανιώνιος 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 2-2

Ολυμπιακός - Ξάνθη 3-0

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ