STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 6ης αγωνιστικής

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΥΝΑΦΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΥΝΑΦΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (30/9) και την Κυριακή (1/10) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. (videos)

Η έκτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή ξεκίνησε το Σάββατο (30/9). Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, στα Περιβόλια, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά κι έφθασε στη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην αναμέτρηση που ακολούθησε, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ στην τελευταία χρονικά του Σαββάτου στη Λάρισα, ΑΕΛ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Την Κυριακή (1/10) το πρόγραμμα ξεκίνησε με την αναμέτρηση του "Γ. Καραϊσκάκης", όπου ο Ολυμπιακός γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Ατρόμητο.

Η Ξάνθη πέρασε από την Κέρκυρα, καθώς νίκησε 2-0 εκτός έδρας την τοπική νησιωτική ομάδα. Στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη (2-1) με ανατροπή επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής, στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης, ο Αστέρας "έσπασε" το αήττητο της ΑΕΚ και τη νίκησε 2-0. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (2/10) με τη Λαμία να υποδέχεται τον Πανιώνιο στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Αστέρας - ΑΕΚ 2-0

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 0-1

Κέρκυρα - Ξάνθη 0-2

Λεβαδειακός - Απόλλων Σμύρνης 2-1

Πλατανιάς - Παναιτωλικός 0-3

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ