STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 4ης αγωνιστικής

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η τέταρτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή ολοκληρώθηκε με οκτώ γκολ. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις του Σαββάτου (16/9), της Κυριακής (17/9) και της Δευτέρας (18/9). (videos)

Το Σάββατο (16/9) διεξήχθησαν τα πρώτα ματς της τέταρτης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, ο Λεβαδειακός νίκησε εντός έδρας 1-0 την Ξάνθη χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπραντάο.

Στη δεύτερη χρονικά αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το ίδιο σκορ (1-0) του Παναιτωλικού στην Τούμπα χάρη στην κεφαλιά του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Στην τρίτη και τελευταία αναμέτρηση του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα, με τους "κιτρινομπλέ" να ανοίγουν το σκορ με τον Μιχάλη Μανιά και τους "ερυθρόλευκους" να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Την Κυριακή στο πρώτο χρονικά ματς ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης χάρη στο γκολ του Άλτμαν. Τα επόμενα δύο ματς, Λάρισα - Ατρόμητος και Πλατανιάς - Κέρκυρα, έληξαν ισόπαλα δίχως γκολ.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της Κυριακής η ΑΕΚ έφυγε με τη νίκη από το Περιστέρι, καθώς επικράτησε με 1-0 της Λαμίας χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Τη Δευτέρα (18/9) στους "Ζωσιμάδες" των Ιωαννίνων, ο ΠΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Πανιώνιο με τους Χαλκιαδάκη και Μασούρα να πετυχαίνουν τα γκολ των δύο ομάδων.

Θυμηθείτε τις ανασκοπήσεις των παιχνιδιών και τα καλύτερα στιγμιότυπα τους

Λεβαδειακός - Ξάνθη 1-0

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-0

Ολυμπιακός - Αστέρας 1-1

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 1-0

ΑΕΛ - Ατρόμητος 0-0

Πλατανιάς - Κέρκυρα 0-0

Λαμία - ΑΕΚ 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 1-1

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ