STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 4ης αγωνιστικής

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η τέταρτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή συνεχίστηκε με τέσσερις αναμετρήσεις στις οποίες σημειώθηκαν μόλις δύο τέρματα, ενώ συνολικά σε επτά ματς έχουν μπει έξι! Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις. (videos)

Το Σάββατο (16/9) διεξήχθησαν τα πρώτα ματς της τέταρτης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, ο Λεβαδειακός νίκησε εντός έδρας 1-0 την Ξάνθη χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπραντάο.

Στη δεύτερη χρονικά αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το ίδιο σκορ (1-0) του Παναιτωλικού στην Τούμπα χάρη στην κεφαλιά του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Στην τρίτη και τελευταία αναμέτρηση του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα, με τους "κιτρινομπλέ" να ανοίγουν το σκορ με τον Μιχάλη Μανιά και τους "ερυθρόλευκους" να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Την Κυριακή στο πρώτο ματς της ημέρας ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα χάρη στο τέρμα του Άλτμαν. Στα επόμενα δύο ματς Λάρισα - Ατρόμητος και Πλατανιάς - Κέρκυρα δεν είχαμε κάποιο τέρμα.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας είχαμε τέρμα αφού ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ευστόχησε σε πέναλτι και χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ με 1-0 επί της Λαμίας.

Θυμηθείτε τις ανασκοπήσεις των παιχνιδιών και τα καλύτερα στιγμιότυπα τους

Λεβαδειακός - Ξάνθη 1-0

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-0

Ολυμπιακός - Αστέρας 1-1

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 1-0

Λάρισα - Ατρόμητος 0-0

Πλατανιάς - Κέρκυρα 0-0

Λαμία - ΑΕΚ 0-1

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ