STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 3ης αγωνιστικής

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απολαύστε όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (9/9) και την Κυριακή (10/9) για την 3η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. (videos)

Με τρία παιχνίδια το Σάββατο (9/9) άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή. Αρχικά η Λαμία πήρε ιστορική νίκη, την πρώτη της στην πρώτη εθνική κατηγορία, εκτός έδρας με 3-1 επί του Αστέρα.

Στο δεύτερο χρονικά ματς του Σαββάτου, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0) στο Περιστέρι. Ισόπαλο έληξε και το παιχνίδι στην Ξάνθη (1-1) ανάμεσα στην ομάδα της Θράκης και τον Ολυμπιακό.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής (10/9), ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) στη Νέα Σμύρνη με τον Παναιτωλικό, ενώ λίγο αργότερα στη Βοιωτία το ίδιο αποτέλεσμα "σφράγισε" τις προσπάθειες των παικτών του Λεβαδειακού και του Πλατανιά.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ συνέτριψε την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ με 4-0 ενώ την έκπληξη έκανε η Κέρκυρα που επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο νησί των Φαιάκων.

ΑΕΚ - ΑΕΛ 4-0

Λεβαδειακός - Πλατανιάς 1-1

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-1

Αστέρας-Λαμία 1-3

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1

Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 1-0

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ