STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 29ης αγωνιστικής

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (29/4), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. (videos)

Ίδια μέρα και ώρα διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις για την 29η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, κάτι που αποφασίστηκε από την διοργανώτρια αρχή για τις τρεις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος.

Στο νησί των Φαιάκων, Κέρκυρα και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που σήμανε τον υποβιβασμό των γηπεδούχων. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 του Παναθηναϊκού. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" με την πρώτη του νίκη μετά από 17 χρόνια στη Λεωφόρο, σφράγισε την παρουσία του στα προκριματικά του Champions League.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν, με το εμφατικό 4-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Ατρόμητος πέρασε από τη Λιβαδειά κερδίζοντας με 1-0 τον Λεβαδειακό, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έκανε ανατροπή... Ευρώπης στο 2-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο κόλπο της πεντάδας παρέμεινε η Ξάνθη με το 1-0 απέναντι στην ΑΕΛ, τη στιγμή που η Λαμία εξασφάλισε την παραμονή της στη Super League μετά τη νίκη με σκορ 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πανιώνιος επιρκάτησε εκτός έδρας του Πλατανιά με 2-1.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ 0-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 4-0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 2-1

ΞΑΝΘΗ - ΑΕΛ 1-0

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-2

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ